» » Студенти ФББ відвідали Краків та Величку

Студенти ФББ відвідали Краків та Величку

Дата: 20-02-2012, 14:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З 16 по 18 грудня студенти факультету банківського бізнесу відвідали польські міста Краків та Величку. 

Краків завжди чарував своєю красою… Це унікальне живописне, багате культурною спадщиною місто, що відображає історію польської нації. Студенти захоплювались неповторними романтичними та архітектурними шедеврами європейської культури. Особливо сподобалась ринкова площа – місце зустрічей поколінь та історії, коронації королів та монархів. Ринкова площа разом із прилеглими вулицями і проспектами - найкрасивіша частина міста, а найголовніша і найцікавіша будівля – Вавельський королівський замок.   Ніхто точно не знає загальну кількість кафе, барів і ресторанів у центрі Кракова. До речі, це місто омивається Віслою — річкою неймовірної краси. Враження про Краків – це музеї, театри і пам’ ятки архітектури. 
Подорож продовжилась у місті Величка, де знаходиться всесвітньо відома соляна копальня, історія якої налічує понад 700 років. У ній є підземне місто, розташоване на дев’ яти рівнях. Величезні зали, з’ єднані між собою довгими переходами, що прикрашені барельєфами і скульптурами з солі. Тут вражають підземні озера та унікальні рукотворні місцини. 
Поринувши в надзвичайну атмосферу цих двох польських містечок, студенти факультету банківського бізнесу пройнялись магією історії. Щиро дякуємо організаторам за таку цікаву та змістовну поїздку.
Володимир Антків, учасник студентського прес-клубу « Акценти»