» » Мирослава Феш - чемпіон серед кондитерів-аматорів!

Мирослава Феш - чемпіон серед кондитерів-аматорів!

Дата: 20-02-2012, 11:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  9-12 лютого у Львівському палаці мистецтв уже вп’ яте відбулося Свято шоколаду - найсолодше свято країни. Впродовж чотирьох днів відвідувачі « шоколадного дійства» мали можливість взяти участь у насиченій мистецькими подіями програмі фестивалю, а також посмакувати різноманітним шоколадом.

Уперше під час Свята шоколаду відбувся Чемпіонат кондитерів-аматорів. Судді чемпіонату: Юрій Тавпаш,   професійні шоколатьє і кондитери такі як Даша Малахова (голова), Едуард Лєбєдєв, Валентин Штефаньо.
    У номінації « Найсмачніша страва»   та перше місце здобула к.е.н., доцент кафедри менеджменту ТНЕУ Мирослава Феш своїм "Подарунком від серця" (шоколадно-ванільний бісквіт із шоколадним кремом, оздоблений шоколадною мастикою у вигляді корзини з квітами). Вона отримала у приз: майстер-клас з виготовлення шоколадних цукерок від кав’ ярні-цукерні "Фреска".
    Крім цього, усі учасники отримали іменні грамоти/солодкі подяки, кулінарні книги від Даші Малахової, цукерки від "Фреска", солодощі від пекарні "Горіховий дім".
    За матеріалами сайту   http://shokolad.lviv.ua/uk/program/workshops/