А ми тепер студенти!

Дата: 12-09-2016, 17:03 | Автор: студентка першого курсу (ФОА, гр. ОАБ -11) Ліля Струк

 Студентські роки – найщасливіший час у житті кожної людини. Навчаючись у школі, нам не хотілося покидати рідні стіни і йти у нове, зовсім невідоме, де, здавалось, буде надзвичайно важко та нудно. Проте, вирішуючи у який вищий навчальний заклад вступати – головне не схибити у виборі, адже потім можна картати себе все життя. Ті, хто вирішили навчатися у Тернопільському національному економічному університеті на факультеті обліку та аудиту точно зробили правильний вибір, адже обліківці ТНЕУ по завершенні навчання є висококвалвфікованими спеціалістами, які цінуються завжди. 
 
Цього року і я вступила саме на ФОА у ТНЕУ, і вже упродовж перших двох тижнів навчання зрозуміла – це моє!. У нас дуже дружний факультет, найкращий декан та створені чудові умови для отримання знань. Під керівництвом декана 9 вересня 2016 року старшокурсники влаштували для нас феєричне свято – посвяту в студенти. Чудова атмосфера та ще крутіший настрій панували на теплоході «Капітан Парій» під час святкування. Ми танцювали, співали, просто чудово проводили час разом і деканом, викладачами та кураторами, котрі на деякий час стали такими ж студентами як і ми, подарувавши першокурсникам свято, наповнене приємними емоціями та враженнями.
 
Посвята у студенти – 2016 на ФОА була незабутньою і назавжди залишиться у наших спогадах. Тому ще раз дякуємо усім, хто долучився до організації цього свята, і сподіваємося, що таких подій у нашому студентському житті буде ще багато.