» » День Святого Валентина на факультеті банківського бізнесу

День Святого Валентина на факультеті банківського бізнесу

Дата: 21-02-2012, 11:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 День Святого Валентина і День всіх закоханих – свято, яке відзначають багато молодих людей. Це найкращий спосіб виявлення своєї любові і найчистіших почуттів до своєї половинки.

З нагоди Дня Святого Валентина на факультеті банківського бізнесу 16 лютого відбувся захід. Його відвідало близько 50 студентів. Дійство було насичене конкурсами, виступом команди КВН. Романтичний танець виконували Саянчук Тарас і Олійник Оля, лунали пісні під гітару. Присутні визначали кращу пару вечора – нею стали Дмитрів Василь та Зоря Юля. 
До речі, це вже не перше святкування цього свята романтики і кохання, адже на факультеті банківського бізнесу активні студенти щороку проводять таке святкування. 
У всі часи люди намагаються дати визначення почуттю, що здатне перетворювати сіре буденне життя на яскраву сторінку книжкового роману. Більшим, ніж закоханість може бути лише кохання, що надихає творити шедеври в мистецтві, робити великі відкриття у науці. Так повелося у світі, що кожна людина обов’ язково повинна знайти свою другу половинку, яка розділить з нею все життя. У когось цей знаменний день вже був, а хтось ще в очікуванні…  
Володимир Антків, учасник студентського прес-клубу « Акценти»