» » У ТНЕУ відбулися мистецькі кастинги!

У ТНЕУ відбулися мистецькі кастинги!

Дата: 23-09-2016, 12:49 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 20-22 вересня 2016 р. у Тернопільському національному економічному університеті відбулися мистецькі кастинги, організовані колективом відділу гуманітарної освіти та виховання. До участі у проекті були запрошені студенти, які  володіють талантом до співу, хореографії або художнього читання, а також артистизмом, яскравими зовнішніми даними та великим бажанням удосконалювати свої здібності.
 
Відтепер близько 90 юнаків та дівчат усіх факультетів (інститутів, коледжу) готуватимуть танцювальний флеш-моб «ТНЕУ-50», який запланований на дні святкування 50-річного ювілею університету 20-21 жовтня.
 
Серед кращих вокалістів журі відзначило Владислава Литвинця (ФФ), Ганну Шутенко (ФКІТ), Ярину Гаврилюк (ФОА), Соломію Підгірну (ФФ), Марію Колодницьку (ФББ).
 
Серед близько 20 декламаторів відзначилися Анна Олексишин (ФФ), Ірина Чайка (ЮФ), Богдан Комаринський (ННІМЕВ ім.. Б. Гаврилишина), Лілія Крисовата (КЕПІТ), Дана Сервитник (ФФ).
 
Сподіваємося, що талановиті студенти з числа кращих учасників кастингів незабаром братимуть участь у святкових концертах, яскравих шоу-програмах, молодіжних акціях нашого університету. Але все це згодом.
 
А поки що працівники відділу гуманітарної освіти та виховання дякують усім учасникам кастингів, насамперед, за сміливість, бажання і вміння себе творчо проявити. До нових зустрічей на сцені Тернопільського національного економічного університету!