» » Відбулася відкрита лекція ректора ТНЕУ для студентів-фінансистів

Відбулася відкрита лекція ректора ТНЕУ для студентів-фінансистів

Дата: 28-09-2016, 16:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 28 вересня 2016 р. у рамках відзначення 45-річчя від дня заснування факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету відбулася відкрита лекція ректора вищого навчального закладу, доктора економічних наук, професора А. І. Крисоватого. Зустріч було доволі незвичайною, адже відбувалася просто неба на Майдані знань ТНЕУ.
 
Андрій Ігорович, привітавши професорсько-викладацький колектив та студентство ФФ з святом, поспілкувався з молоддю про становлення успішної особистості. А. І. Крисоватий наголосив на словах Івана Франка, що рушійною силою прогресу є дух, наука, думка й воля. А саме такі «складники», на думку ректора, формують успішних особистостей, які будують майбутнє рідного краю, держави. Андрій Ігорович порадив юнакам і дівчатам навчитися правильно оцінювати свої можливості, бути конкретними, відповідальними за свої вчинки, вміти визначити пріоритети, вчитися в успішних людей.
 
Учасники відкритої лекції мали нагоду засвоїти п’ять правил успіху особистості:
– ваше життя стане кращим лише тоді, коли ви самі станете кращими;
– не важливо звідки ви стартували, а важливо, куди ви прямуєте;
– у будь-якій ситуації вам є сенс відповісти на новий виклик;
– ви в змозі навчитися усьому, що необхідно для досягнення ваших цілей;
– ви самі встановлюєте межі власної свободи.
 
«Кожен із Вас обов’язково стане успішним, – підкреслив Андрій Ігорович, – адже Ви активні, цілеспрямовані, креативні, завзяті, відповідальні. Не бійтеся бути не схожими на інших. В цьому проявляється Ваша унікальність й індивідуальність. Збережіть свій молодечий запал, жагу до знань і впевнено крокуйте по життєвому шляху».
 
Приємним сюрпризом для студентів став подарунок – комп’ютер, який ректор вручив активістам після лекції. На завершення А. І. Крисоватий наголосив: «Особистість – це найвищий ступінь духовного розвитку людини, яка здатна освоювати і змінювати світ. Впевнений, що Ви є саме такими особистостями».
 
Зустріч була надзвичайно цікавою та пізнавальною, а дружня атмосфера додала всім учасникам хорошого настрою і позитиву. Отож, вітаємо факультет фінансів ТНЕУ з 45-річчям від дня заснування, бажаємо натхнення, успіхів і нових перемог!


 
[media=https://youtu.be/J2vBYQHgB8o]