» » Студенти прожили «Добу. Безсмертя» за 40 хвилин

Студенти прожили «Добу. Безсмертя» за 40 хвилин

Дата: 24-02-2012, 15:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти Тернопільського національного економічного університету отримали можливість поринути у казкову атмосферу, яку створювали гурт « Називний відмінок» та Зоряна Биндас презентацією свого літературно-музичного проекту « Доба. Безсмертя» протягом   22 лютого у виставковому залі нашого університету.

Цей проект є гармонійним поєднанням поезії та музики, що просто не може залишити байдужим нікого. Це, одночасно, поєднання дебютної збірки віршів « Безсмертя » молодої авторки, головного редактора радіостанції « УХ- радіо» та Інтернет-газети « Погляд» Зоряни Биндас та альбому « Доба» талановитих учасників гурту « Називний відмінок» . 
—     Ми проживаємо в своєму альбомі цілу добу – від сонячного ранку до казкової ночі, з усіма її емоціями та переживаннями, – зазначила солістка гурту Оксана Балуцька.
—     Книжка « Безсмертя» є своєрідною обкладинкою для альбому, — каже авторка Зоряна Биндас. — Унікальність її в тому, що поезію можна не лише прочитати, але й послухати, адже до збірки входить також аудіо-диск із записами віршів та пісень.
                Загалом, ця подія справді варта уваги. Слухаючи чудові вірші на різноманітну тематику – від дитячих колискових до містичної лірики та ще й під акомпанемент « Називного відмінка» , ніби дійсно всього за 40 хвилин проживаєш маленьке життя з усіма його радощами і тривогами.
                Презентація проекту « Доба. Безсмертя» пройде також 24 лютого о 18.30 год у книгарні « Є» м. Тернополя . Тому всім охочим, хто ще не встиг відвідати це дійство, раджу не пропускати такої можливості. « 40 хвилин безсмертя» , а також незабутні враження і піднесений настрій Вам гарантовано! 
Ярина Сушко, учасниця студентського прес-клубу « Акценти»