» » Екскурсія до Музею історії ТНЕУ

Екскурсія до Музею історії ТНЕУ

Дата: 3-10-2016, 12:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 30 вересня 2016 року першокурсники спеціальностей «Документознавство та інформаційна діяльність», «Менеджмент соціокультурної діяльності» та «Політологія» відвідали Музей історії Тернопільського національного економічного університету. Змістовна розповідь Віталія Григоровича Михайлиці була цікавою та корисною для студентів. Директор Музею презентував чисельні документи та світлини, що відображають основні віхи становлення ТНЕУ.
 
Зустріч приурочено 50-літтю від часу заснування альма-матер. Те, що такі екскурсії необхідні сучасній молоді, свідчать захоплені відгуки студентів.
 
Староста групи ДІД-11 Тетяна Кирилюк поділилася своїми враженнями стосовно екскурсії до Музею історії ТНЕУ: «Всі ми були дуже задоволені,  адже відчули свій зв'язок з різними людьми, які впродовж багатьох років створювали позитивний імідж нашого університету. Нам було дуже цікаво дізнатися як розпочиналося становлення вищого навчального закладу. Ми дізналися багато нового про заклад, у якому нині здобуваємо фахові знання, а разом з тим довідалися про його славне минуле».
 
Модератором заходу виступила Надія Іванівна Білик, доцент кафедри ДІДУ, куратор груп ДІД-11, МСК-11.