» » У ТНЕУ триває конкурс «Ми – нова генерація!»

У ТНЕУ триває конкурс «Ми – нова генерація!»

Дата: 5-10-2016, 12:20 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

У Тернопільському національному економічному університеті триває конкурс  презентацій студентських груп першого року навчання, який організований з метою об’єднання молодих людей навколо спільних інтересів та захоплень, представлення свого творчого потенціалу.
 
Організаторами заходу є колектив відділу гуманітарної освіти та виховання (начальник С. М. Сорочинська) та Первинна профспілкова організація студентів ТНЕУ (голова  А. М. Шевчук).
 
Вчора, 4 жовтня 2016 року, в  актовій залі вирували емоції глядачів, а на сцені панувала  юність у всій своїй чарівній, енергійній красі. Студентські групи під час презентацій старалися якомога краще донести до присутніх цікаву інформацію про себе, свого куратора, представляли вишиванки, захоплення, співали пісень, грали на акустичних гітарах, роялі, розігрували сценки, демонстрували оригінальні відеоролики, відзняті на вулицях і в парках Тернополя. Злагодженість виступів, взаємопідтримка,  загальна дружня атмосфера,  радісне відчуття того, що ти є студентом славетного університету, який відзначає 50-річний ювілей, і маєш нагоду увійти зі своїм потенціалом у його життя,  стати його сьогоденням і його майбутнім – видатним банкіром, суддею, прокурором, науковцем, професором, керівником, міністром і навіть президентом – переповнювали зал.
 
Сьогодні, 5 жовтня 2016 року, відбудеться третій   день конкурсу презентацій студентських академічних груп першого року навчання «Ми – нова генерація!». На сцені актового залу виступатимуть студенти факультету економіки та управління, навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Богдана Гаврилишина та факультету банківського бізнесу.
 
Хто ж  стане переможцем  конкурсу презентацій «Ми – нова генерація!» – дізнаємося у вівторок, 11 жовтня, о 15.00 годині.
 
Групи-переможці отримають дипломи та цінні подарунки від Первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ.
 
Інтрига триває.