«Сходинками праворозуміння»

Дата: 6-10-2016, 15:27 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Шостого жовтня 2016 року відбулася зустріч студентів факультету аграрної економіки та менеджменту і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій з  головою Профспілкової організації студентів ТНЕУ Антоном Михайловичем Шевчуком «Структура, завдання профспілкової організації студентів ТНЕУ» та директором студентського містечка ТНЕУ Іваном Володимировичем Плішком «Права і обов`язки студентів, які проживають у гуртожитках».
 
Антон Михайлович ознайомив присутніх з роботою Первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ, зокрема розповів про те, яким чином надається підтримка розвитку студентської науки та науково-дослідної роботи, виділяються кошти для проведення конференцій, семінарів, поїздок молодих науковців, преміюються й отримують матеріальні допомоги студенти, які результативно займаються науковою діяльністю. Також він зазначив, що в університеті створена й успішно функціонує дієва система соціально-економічного захисту прав та інтересів студентів.
 
Не менш цікавим було спілкування студентів з директором студмістечка, особливо зважаючи на той факт, що більшість з них – мешканці гуртожитків. Після короткого і змістовного виступу Іван Володимирович відповів на численні запитання присутніх.
 
Захід організований працівниками відділу гуманітарної освіти та виховання в рамках проведення тижня правових знань «Сходинками праворозуміння».