» » Екскурсія студентів ФФ до Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького

Екскурсія студентів ФФ до Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького

Дата: 6-10-2016, 15:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Четвертого жовтня 2016 року для студенти VI курсу спеціальності «Фіскальне адміністрування та митна справа» Тернопільського національного економічного університету побували на екскурсії під час якої відвідали Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького з метою ознайомлення з інфраструктурою митного посту, процесом проведення митного оформлення, проходження митного контролю.
 
Такий навчально-пізнавальний захід відкрив можливість перед студентами поглибити фахові знань у сфері управління митною діяльністю.

Цікавий екскурс старим та новозбудованим летовищем для студентів та викладача кафедри податків і фіскальної політики вишу здійснили керівники митного поста «Львів-аеропорт».
 
Майбутні працівники фіскальної служби ознайомилися з історією Львівськолї митниці, особливостями митного та паспортного контролю, правилами авіабезпеки в аеропортах. Екскурсантів ознайомили також з порядком проходження митного контролю як у напрямку «приліт», так і «виліт», оглядом багажу, оформленням повітряних суден, а також продемонстрували технічні засоби митного контролю. Керівництво митного посту дало вичерпні й ґрунтовні відповіді на запитання студентів.

Такі заходи працівники Львівської митниці проводять і для студентів інших навчальних закладів, які готують випускників за спеціальностями, що потрібні для роботи у Державній фіскальній службі. Вони допомагають підвищити рівень знань студентів, закріпити вміння і навички у митній сфері.
Загалом сьогодні у Львівській митниці працює понад 30 випускників Тернопільського національного економічного університету.