» » Студенти ФФ зіграли у брейн-ринг «Міжнародні фінанси в контексті викликів сучасної економіки»

Студенти ФФ зіграли у брейн-ринг «Міжнародні фінанси в контексті викликів сучасної економіки»

Дата: 7-10-2016, 15:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 П'ятого жовтня 2016 року в рамках вивчення дисципліни «Фінанси» за підтримки декана факультету фінансів А. Я. Кізими відбувся брейн-ринг за участі студентів 3 курсу ФФ «Міжнародні фінанси в контексті викликів сучасної економіки».
 
Організаторами виступили викладачі кафедри фінансів ім. С. І. Юрія:  доктор економічних наук, професор Т. О. Кізима, кандидат економічних наук, доцент Б. С. Шулюк та кандидат економічних наук, старший викладач  О.В. Петрушка.
 
Учасниками інтелектуальної гри були 4 команди: «МВФ» (Митники – вмілі фінансисти), «ROYAL BAND», «Фінансові інтелектуали» та «МВФ» (Молоді та вільні фінансисти), які представляли шість академічних груп: Ф-31, Ф-32, Ф-33, ФСГ-31, ФО-31 та ФМО-31.
 
Студенти ознайомилися з умовами та правилами інтелектуального батлу, який складався з трьох раундів: «Візитна картка команди», «Питання-відповідь», «Оригінальність». Упродовж гри в аудиторії панувала дружня атмосфера, яка сприяла активній участі усіх присутніх у грі.
 
За результатами інтелектуальної битви переможцями стали учасники команди «ROYAL BAND», які набрали найбільшу кількість балів. Друге, третє та четверте місця відповідно розділили команди «МВФ» (Митники – вмілі фінансисти), «Фінансові інтелектуали» та «МВФ» (Молоді та вільні фінансисти).
 
Студенти усіх команд проявили високий рівень логічного мислення, неабиякі творчі здібності, швидкість реакції та уміння нестандартно мислити.
 
Підбиваючи підсумки інтелектуальної битви, професор  Т. О. Кізима зазначила, що такого роду сучасні інноваційні методики викладання фінансових дисциплін формують у студентів навички професійного мислення, вчать миттєво реагувати на зовнішні фактори впливу та приймати виважені рішення,  а також уміти комунікувати в колективі. Викладачі О. В. Петрушка та Б. С. Шулюк зауважили, що подібні заходи безумовно сприяють кращому засвоєнню навчального матеріалу та його практичному застосуванню.
 
Студенти та викладачі підсумували, що брейн-ринг виявився справжнім святом, адже усі присутні зарядилися позитивом та хорошими враженнями!