Лабіринтами аграрної науки

Дата: 7-10-2016, 16:16 | Автор: канд. екон. наук, доцент кафедри менеджменту біоресурсів і природокористування Любезна І. В.

 З нагоди відзначення 50-річчя Тернопільського національного економічного університету 5 жовтня 2016 р. колектив факультету аграрної економіки та менеджменту з ініціативи кафедри менеджменту біоресурсів і природокористування відбувся квест Лабіринтами аграрної науки.
 
У грі взяли участь три команди, до складу яких увійшли по 5 студентів. Завданням кожної команди було зібрати максимальну кількість балів, які вони мали нагоду отримати у результаті проходження лабіринту, який складався з відкриття 9 секцій (аудиторій). Кожна секція була присвячена певному розділу аграрної науки. Термін проходження квесту складав 1 год.
 
Зустріч (настановчі збори) відбулися у холі Корпусу № 2, де студенти взяли участь у жеребкуванні, а також пройшли інструктаж. Після цього кожна команда отримала карту для проходження квесту, де був зазначений маршрут.
 
У кожній секції містилися різноманітні завдання, які дали студентам змогу  проявити та закріпити свої знання із вивченого матеріалу та отримати певну кількість балів.
 
Після завершення відведеного часу команди зустрілися на фініші, де підрахували набрані бали. Пізніше відбулося нагородження переможців призами.
 
Такий захід подарував молоді безліч позитивних вражень та емоцій,  об’єднав накопичений досвід студентів, їх швидкість мислення та інтуїтивне прийняття рішень.
 
 
 
Студенту ФАЕМ
 
В Тернополі у місті славному і гарному, 
Успішні студенти вчаться на аграрному.
Із легкістю всі перепони й  труднощі долають,
Вихід із лабіринтів аграрної  науки знають.
 
Наступили суворі життєві реалії – 
Країну виведуть із кризи аграрії.
Знає про це кожен лектор,
Економіку тримає аграрний сектор.
 
Ми пишаємось родиною ФАЕМ,
В ногу з часом завжди ми ідем.
В нас атмосфера тепла та миру,
Заряджаємось енергією добра й позитиву.
 
Аграрний бізнес процвітає,
Екологічний напрям природу захищає. 
Нехай її краса панує всюди,
Природу збережемо люди.
 
Завжди розцвітай і будь популярний
Мій найкращий факультет Аграрний!


Любезна І. В.