» » «НеФормат» у Чортківському коледжі економіки та підприємництва ТНЕУ

«НеФормат» у Чортківському коледжі економіки та підприємництва ТНЕУ

Дата: 7-10-2016, 16:06 | Автор: методист коледжу Микитюк Алла

 Колектив Чортківського  коледжу економіки та підприємництва ТНЕУ підтримав ініціативу університетської спільноти щодо організації зустрічей «НеФормат» серед студентської молоді.
 
30 вересня 2016 року за підтримки студентської ради та викладацького колективу на території Чортківського замку Гольських відбулося літературно-розважальна вечірка «Студентська родина».
 
У програмі було представлено:
Художні читання ліричної поезії
Дзісяк Я. І. – викладач філософії, поет організував художні читання лірики. Прочитав  декілька поезій із своєї скарбнички, чим здивував студентів та викладачів. До декламації були залучені усі охочі.
 
Фотосесія
Студенти разом з кураторами  презентували фотографії з свого студентського життя, супроводжуючи їх віршами, піснями та грою на музичних інструментах.                                  
 
Майстер- класи
Студенти ІІ курсу Оріх С. і Буячок Д. організували майстер-класи з національного та сучасного танцю. Студентка ІІІ курсу Червона Ю. застосувала свої вміння з латино-американських танців для флешмобу,  у якому охоче брали участь викладачі та студенти коледжу.
 
Міні-змагання зі стрітболу
Викладач фізичного виховання Гіріч О. Р. організувала змагання зі стрітболу. Найактивніші студенти одержали нагороди.
 
Михайло Базишин, студент групи ФКч-11, відзначив: «Ми надзвичайно задоволені сьогоднішнім святом, адже мали можливість у неформальній обстановці поспілкуватися з викладачами, директором коледжу Т. Т. Жовковською, проявити свої таланти у співі, танцях, спортивних іграх. Разом готували їжу, проводили фотосесію! А ще ми чудово відпочили – повітря, природа, мальовничі краєвиди історичної споруди з якої видніється усе місто Чортків! Щиро сподіваємося, що наступний захід «Козацькі забави» принесе нам не менш захоплюючі враження».
 
Голова студради Ралик Олексій підкреслив: «Такі заходи дають можливість згуртувати студентську родину, провести час у колі друзів та активно відпочити».