» » Конференції в Україні та закордоном


ACIT 2020: підсумки, враження, плани...

 Вісімнадцятого вересня о 13.00 год. підсумковою пленарною Zoom-зустріччю завершилася 10th International Conference on ADVANCED COMPUTER INFORMATION TECHNOLOGIES, АСІТ’2020, що тривала упродовж 16-18 вересня 2020 року. Співорганізаторами заходу виступили: Західноукраїнський національний університет (Україна), Технологічний університет м. Деггендорф (Німеччина) та Південночеський Університет (Чеська Республіка).



До початку ювілейної конференції «Advanced Computer Information Technologies» – 4 дні

 Через чотири дні, 16 вересня 2020 року, розпочне свою роботу ювілейна десята 2020 10th International Conference on Advanced Computer Information Technologies, ACIT’2020. Співорганізаторами заходу є Західноукраїнський національний університет (Україна), Технологічний університет м. Деггендорф (Німеччина) та Південночеський Університет (Чеська Республіка).



Відбудеться ІХ щорічна Конференція з міжнародного права в Кембриджі

 Кафедра міжнародного права та міграційної політики ТНЕУ повідомляє, що упродовж 30 квітня – 2 травня 2020 року триватиме Дев'ята щорічна Конференція з міжнародного права в Кембриджі. Науковий захід цьогоріч відбудеться у форматі безкоштовних вебінарів!



Вебінар «Щорічна Конференція ЕUA» від Європейської Асоціації Університетів.

 Не проґавте чудову нагоду взяти участь у вебінарі від Європейської Асоціації Університетів, членом якої є ТНЕУ! Захід відбудеться 17-24 квітня 2020 року й триватиме з 14.00 до 15.00 год. (CEST). Участь безкоштовна!



Інтернет-конференція молодих вчених, аспірантів і студентів «Сучасні інформаційні технології та системи в управлінні»

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у II Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції молодих вчених, аспірантів і студентів «Сучасні інформаційні технології та системи в управлінні», яка відбудеться 16-17 квітня 2020 року в ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».



Продовжено термін подачі матеріалів на конференцію

 Шановні колеги! У зв'язку з призупиненням узвичаєного ритму життя оргкомітет VIIІ Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Діалог у розвитку наук та освіти» прийняв рішення продовжити термін подачі матеріалів до 10 квітня 2020 року.



Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми правотворення в сучасній Україні»

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми правотворення в сучасній Україні», яка відбудеться 8 квітня 2020 р. на базі Рівненського інституту Київського університету права Національної академії наук України за адресою: м. Рівне, вул. Короленка, 5.



Шановні студенти, аспіранти, викладачі!

 Запрошуємо Вас узяти участь у роботі XХІІ Всеукраїнської наукової конференції молодих учених «Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених», яка відбудеться 23-24 квітня 2020 року в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.



Шановні студенти, аспіранти та науковці ТНЕУ!

 24-25 жовтня відбудеться 3-тя міжнародна  конференція з економічних досліджень (ECONALANIA 2019) в Alanya Alaaddin Keykubat University у м. Аланья (Туреччина).



Запрошуємо на Першу конференцію стосовно кластеризації енергетики та навколишнього середовища!

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Першій конференціюї стосовно кластеризації енергетики та навколишнього середовища «Енергетика, навколишнє середовище та ми: кругова економіка та роль громадян», яка відбудеться 23-24 вересня 2019 року у Даремському університеті (м. Дарем, Великобританія).



Відбудеться 9th International Conference on Advanced Computer Information Technology (ACIT'2019)

 Шановні колеги!  Нагадуємо, що вже наступного тижня, 5-7 червня, у місті Чеське Будейовіце (Республіка Чехія) відбудеться 9th International Conference on Advanced Computer Information Technology (ACIT'2019), організатором якої є факультет комп'ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету.



Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-практичній конференції «Соціальні, економіко-правові та фінансові виклики в умовах глобальних трансформацій»

 Шановні колеги! 29-30 травня 2019 року у м. Братислава (Словаччина) відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Соціальні, економіко-правові та фінансові виклики в умовах глобальних трансформацій». Конференція відбудеться на базі Вищої школи економіки, менеджменту  та публічного адміністрування.



До уваги студентів та представників професорсько-викладацького колективу ТНЕУ!

 У період з 3 по 20 вересня триватиме короткотерміновий семінар «Застосування та розробка системи PLC (програмований логічний контролер) в електроніці та електротехніці».



Запрошуємо до участі в ACIT'2019!

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас до участі у 9th International Conference on Advanced Computer Information Technology (ACIT'2019), що відбудеться у місті Чеське Будейовіце (Республіка Чехія) упродовж 5-7 червня 2019 року.



Запрошуємо до участі в ACIT'2019!

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас до участі у 2019 9th International Conference on Advanced Computer Information Technology (ACIT'2019), що відбудеться у місті Чеське Будейовіце (Республіка Чехія) упродовж 5-7 червня 2019 року.



Відбудеться VIII Міжнародна наукова конференція «Science and Society»

 Центр наукових досліджень «Solution» (Київ, Україна) спільно з Видавництвом Premier Publishing s.r.o. (Відень, Австрія) та Accent Graphics Communications & Publishing, Hamilton (Canada) запрошують науковців до участі у VIII Міжнародній науковій конференції «Science and Society», яка відбудеться у м. Гамільтон (Канада) 9 листопада 2018 р.



«Цілі сталого розвитку: проблеми і можливості досягнення в Україні та світі»

 Шановні колеги! Повідомляємо, що 16 листопада відбудеться Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція студентів та молодих вчених «Цілі сталого розвитку: проблеми і можливості досягнення в Україні та світі».



Відбудеться XVI Міжнародній конференції з соціальних наук «ICSS XVI – Paris»

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас до участі у XVI Міжнародній конференції з соціальних наук «ICSS XVI – Paris», що відбудеться  23-24 листопада 2018 року на території Університету Париж Сорбонна (Париж, Франція). Тези та / або повні статті можуть бути опубліковані у збірнику й стосуватися таких сфер: соціальні науки, освіта, економіка, мови та міждисциплінарні дослідження.



До уваги науковців ТНЕУ!

 Запрошуємо Вас взяти участь у Конгресі «Один світ – багато культур», який відбудеться 25-26 жовтня 2018 року у головному корпусі Куяно-Поморського університету в Бидгоші (вул. Торунска, 55-57). Співорганізаторами Конгресу традиційно виступають Фонд Йозефа Рацінгера, Бенедикта XVI, офісу Маршала Куяво-Поморського воєводства і міської Ради Бидгоща.



Міжнародна онлайн-конференція з питань новітніх наукових методів у галузях фізики, хімії і математики

 Організаційний комітет Міжнародної онлайн-конференції з питань новітніх наукових методів у галузях фізики, хімії і математики запрошує науковців з усього світу здійснити внесок у розвиток наукової та навчальної діяльності у вищезгадані точні науки. Основна мета конференції – надати можливість учасникам поділитися думками і досвідом. Захід відбудеться 6-7 серпня 2018 року.


ІІІ Всеукраїнська наукова конференція «Соціально-гуманітарні науки та сучасні виклики»

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас до участі у роботі ІІІ Всеукраїнської наукової конференції «Соціально-гуманітарні науки та сучасні виклики», яку організовує Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара спільно з Інститутом педагогіки НАПН України, Інститутом держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, Інститутом історії України НАН України, Інститутом філософії НАН України, Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова. Конференція відбудеться 25-26 травня 2018 р. у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара.


«Актуальні проблеми митного контролю та митного оформлення транспортних засобів при переміщенні через митний кордон України»

 Шановні колеги! Науково-дослідний центр митної справи Науково-дослідного інституту фіскальної політики Університету державної фіскальної служби України запрошує Вас до участі в науково-практичній інтернет-конференції «Актуальні проблеми митного контролю та митного оформлення транспортних засобів при переміщенні через митний кордон України».


«Наукові засади розвитку знань економічної теорії»

 Шановні колеги! Інформуємо Вас про проведення ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Наукові засади розвитку знань економічної теорії», яка відбудеться 20-22 квітня 2018 року з ініціативи колективу кафедри економічної теорії та банківської справи Черкаського державного технологічного університету.


Міжнародна конференція «Сучасні комп’ютерні інформаційні технології»

 Шановні колеги! Факультет комп’ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету запрошує Вас до участі у Міжнародній конференції «Сучасні комп’ютерні інформаційні технології», яка відбудеться 1-3 червня 2018 р. у м. Чеське Будейовіце (Чеська Республіка).


«Облік, оподаткування і контроль: сучасний стан та напрями розвитку»

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції «Облік, оподаткування і контроль: сучасний стан та напрями розвитку», яка відбудеться 22 березня 2018 р. у Черкаському інституті ДВНЗ «Університет банківської справи».


«Двадцять п’яті економіко-правові дискусії»

 До уваги науковців! Запрошуємо Вас долучитися до участі у роботі періодичних міжнародних науково-практичних Інтернет-конференцій на сайті www.spilnota.net.ua. За результатами проведених конференцій друкуватимуться та розсилатимуться авторам збірники тез та сертифікати.


Відбудеться міжнародна наукова Інтернет-конференція «Світ економічної науки»

 Шановні колеги! Ініціативна група вчених за сприянням та при активній участі Громадської організації «Наукова спільнота» проводить міжнародну наукову Інтернет-конференцію економічного спрямування на тему: «Світ економічної науки. Випуск 2», яка відбудеться 28 березня 2018 року (роботи учасників приймаються до 28 березня включно).


«Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення»

 Шановні науковці, молоді вчені, аспіранти, здобувачі, студенти! Запрошуємо Вас до участі у черговій міжнародній науковій Інтернет-конференції на тему: «Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення» (випуск 26), яка відбудеться 13 березня 2018 р.


«Фінансові розслідування у контексті зміцнення фіскальної безпеки держави»

 Другого березня 2018 року о 10.00 год.  за участі науковців та практиків відбудеться засідання круглого столу на тему: «Фінансові розслідування у контексті зміцнення фіскальної безпеки держави». Організаторами заходу виступили колективи кафедри податків та фіскальної політики і кафедри економічної безпеки та фінансових розслідувань.


«Фінансові інструменти сталого розвитку економіки»

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі І Міжнародної науково-практичної конференції «Фінансові інструменти сталого розвитку економіки», яка відбудеться 20 березня 2018 р. у м. Чернівці на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.