Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

У Тернопільському національному економічному університеті відбулася зустріч з випускниками 1980 і 1985 років

27 червня 2015 року у Тернопільському національному економічному університеті відбулася зустріч випускників 1980 і 1985 років. Організатор заходу – Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ (директор З.І. Кривий).

 

На зустріч прибули понад 250 випускників з різних регіонів України і з-за кордону.

 

У 1980 році денну форму навчання завершили 592 випускники планово-економічного, обліково-економічного, фінансово-економічного факультетів, а у 1985 році – 557 випускників кредитно-економічного, планово-економічного, обліково-економічного, фінансово-економічного факультетів. 

 

Програма зустрічі була насиченою. Студенти факультету банківського бізнесу (декан Б.П. Адамик) зустрічали випускників.

 

Директор музею історії університету В.Г. Михайлиця провів екскурсію студентським містечком. Старший викладач кафедри фізичної культури, кандидат педагогічних наук О.М. Гук  розповів про спортивні досягнення та ознайомив з експозицією музею спортивної слави ТНЕУ.

 

Урочиста частина зустрічі випускників відбувалася в актовій залі університету. Проректор з наукової роботи ТНЕУ і випускник 1980 р. обліково-економічного факультету З.В. Задорожний, декан факультету банківського бізнесу Б.П. Адамик, заступник відповідального секретаря приймальної комісії ТНЕУ О.О. Луцишин презентували досягнення у навчально-науковій діяльності, розширенні матеріально-технічної бази, відкритті нових спеціальностей та спеціалізацій університету. Відділ інформації та зв’язків з громадськістю ТНЕУ (начальник О.В. Васильків) транслював відеофільм про стан розвитку ТНЕУ за 50-ти літню діяльність.

 

Хвилиною мовчання випускники вшанували пам’ять про викладачів-наставників та випускників, які відійшли у вічність.

 

Упродовж зустрічі зал був наповнений атмосферою домашнього затишку, душевного спокою та радості можливості повернення через спогади у безтурботні студентські роки. Зокрема, своїми спогадами поділилися випускниця 1980 р., групи ПП-41 Я.М. Годісь; випускниця 1985 р., групи К-42 Л.А. Тирпак (Крицька); випускниця 1985 р., групи ОП-42 Т.В. Смачило; випускниця 1980 р., групи Ф-46 Л.М. Бакум (Галат); випускник 1985 р., групи ПП-41 Ю.В. Ладоня; випускниця 1980 р., групи БП-43 Г.М. Фенчук (Холява); випускниця 1985 р., групи ОСГ-43 С.М. Тимон (Бевз); випускник 1985 р., групи ПП-41 П.Д. Дудкін; випускник 1985 р., групи ДС-42, перший директор Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ В.Ф. Мартинюк.

 

Особливу атмосферу патріотичного духу створив випускник 1980 р., групи БС-43 М.П. Вересюк, декламуючи власні вірші, які у Інтернет-мережі побили рекорди переглядів, а його книги не перестають замовляти поштою. Випускник подарував кілька примірників збірок віршів для музею історії університету.

 

У цьогорічній зустрічі взяли участь випускники із різних куточків України (Київської, Харківська, Черкаська, Полтавська, Житомирська, Волинська, Львівська, Івано-Франківська, Хмельницької, Чернівецької, Тернопільської областей) і з-закордону (Польща, США, Канада, Португалія).

 

Випускниці 1985 року, групи ПСГ-41 М.М. Гомілко (Фединяк) і М.П. Кіт (Решетило) віншували щирі вітання від США і Канади, а також вручили цінні та пам’ятні подарунки для музею історії університету.

 

Випускники 1980 і 1985 років у фойє корпусу № 1 мали можливість переглянути відеосюжети про ТНЕУ та умови прийому на навчання у 2015 році, трансляцію яких забезпечив Центр інформаційних технологій ТНЕУ (директор І.Є. Романець).

 

Працівники відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ (начальник С.М. Сорочинська) для випускників подарували святкову імпрезу «Віват, випускники!».

 

Працівники Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ підготували фотостенд «Крізь призму років», презентацію діяльності Центру і фотографій із попередніх ювілейних зустрічей випускників 1980 і 1985 років.

 

Гості з цікавістю читали спецвипуск газети ТНЕУ «Університетська думка», присвячену ювілейним зустрічам (головний редактор М.Й. Баліцька).

 

Яскраві миті зустрічі випускників 1980 і 1985 років були зафіксовані на світлинах (фотограф М.П. Бенч), які Ви можете переглянути  на сайті ТНЕУ у рубриці «Фотогалерея «Зустрічі випускників» закладки «Випускники і кар’єра».

 

Випускники відмічають про унікальність традиції Тернопільського національного економічного університету в Україні запрошувати своїх випускників на зустрічі, а також висловлюють щирі слова вдячності адміністрації університету та колективу Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками за організацію святкової імпрези. З метою сприяння розвитку рідної Alma mater, а також збереження традиції проведення щорічних ювілейних зустрічей випускників у її стінах випускники надали матеріальну допомогу, перерахувавши кошти на рахунок Благодійного фонду «Асоціація випускників ТНЕУ».

 

Ось і завершився цикл ювілейних зустрічей випускників різних поколінь у 2015 році. На даний час Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками здійснює обробку анкетних даних випускників, оновлює базу даних «Випускник», а також готується до відзначення восени 2015 р. 20-ти ліття діяльності Центру і проведення ювілейних зустрічей випускників у 2016 р., присвячених 50-літтю Тернопільського національного економічного університету.

 

Колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ висловлює щиру подяку всім, хто долучився до проведення традиційних ювілейних зустрічей випускників і бажає миру, щастя і добра.

 

Шановні випускники, відвідувачі нашого сайту, Ви маєте можливість переглянути фотозвіт усіх зустрічей випускників ювілейних років у рубриці сайту ТНЕУ «Фотогалерея».

 

 

Електронна адреса: cpv@wunu.edu.ua

Поштова адреса:

Тернопільський національний економічний університет,

Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками,

вул.Львівська, 11, офіс 1106,  м. Тернопіль, 46020

Телефони: (0352) 47-58-64; (097) 412-65-70; (050) 609-70-12


 

Автор - Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ