Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

ТНЕУ – учасник Дня кар’єри «PROFIТ DAY»

У 2017 році за фінансової та організаційної підтримки Міністерства молоді та спорту України у різних містах нашої держави реалізовується проект День кар’єри «PROFIT DAY». Такий захід призначений для тих, хто шукає можливості працевлаштування чи бажає визначитися з вибором майбутньої роботи.
 
25 травня 2017 р. у Тернополі відбувся День кар’єри «PROFIТ DAY», активними учасниками якого стали студенти, викладачі, працівники Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками Тернопільського національного економічного університету.
 
Програма заходу була насиченою:
 
– ярмарок вакансій;
– презентації компаній («ІТ-Академія», «AIESEC», «SEBN.Uа», «Форвард-ОРТО», «Studentland», «Eleyus», «Crowdin», «ARB», «Forte Group», «Арс-кераміка», «Біттернет»);
– майстер-класи: «Стажування молоді в органах місцевого самоврядування: чому, для чого і яка користь?» (Ігор Процик, керівник ГО «Спілка Молодіжного Самоврядування»), «Основи  проектного менеджменту» (Максим Черкашин, керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад»), «PR для бізнесу» (Зоряна Биндас, керівник інтернет-газети «ДОБА»), «Тренди ринку праці» (Руслан Бельтюков, засновник та директор «Громадської Школи Бізнесу»), «Профорієнтація за психологічним типом» (творча майстерня «Medialab»);
– тренінги: «Як грамотно скласти резюме?» (компанія «Eleyus»), «Секрети успішного проходження співбесіди англійською мовою» (компанія «Studentland»), «Як в Україні заробляти за допомогою знань, інтелекту, практичного досвіду, а не хитрощами, зв’язками, обманом» (Роман Мельник, засновник і СЕО «ІТ-Академії»), «Робота у стилі Kaizen» (компанія «SEBN.Uа»), «Підготовка резюме», «Створення відеорезюме», «Співбесіда з роботодавцем» (тренери Оксана Бурдель, Інна Лісовська, Аліна Грицаєнко, Тернопільський обласний центр зайнятості), «Підготовка резюме та співбесіда з роботодавцем для людей з обмеженими можливостями» (компанія «Форвард-ОРТО»).
 
Приємно відзначити те, що наші студенти мали можливість не тільки взяти участь у цих заходах, а й радо долучилися до їхньої організації та безпосереднього проведення як волонтери (Валентина Бєляєва – група МПО-11, Остап Скишляк – група МПО-11, Юлія Лавра – ПУА-11, Катерина Велічко – група ПУА-11, Іван Зазуля – група МПО-11).
 
Упродовж Дня кар’єри студенти жваво проходили співбесіди і заповнювали анкети для участі у конкурсах на активні вакансії та кадрового резерву, налагоджували зв’язки з роботодавцями щодо можливостей проходження стажування і практики. Випускники ТНЕУ, а сьогодні HR-менеджери підприємств-учасників заходу, радо поділилися досвідом пошуку роботи і побудови успішної професійної кар’єри. Приємною несподіванкою для наших випускників стала зустріч з к.е.н., доцентом кафедри управління персоналом і регіональної економіки ТНЕУ О.П. Дяків.
 
Під час ярмарку працівники Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками (З.І. Кривий та О.В. Борисяк) спільно з викладачами ознайомили представників підприємств, установ та організацій із напрямами підготовки фахівців у Тернопільському національному економічному університеті, обговорили можливість проведення спільних заходів, спрямованих на сприяння працевлаштуванню студентів і випускників (стажування, практики, презентації, екскурсії, тренінги, майстер-класи та ін.), обмінялись контактами.
 
Колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ висловлює вдячність працівникам Тернопільського обласного молодіжного центру праці за запрошення на День кар’єри «PROFIТ DAY» і бажають успіхів у подальшій співпраці.
 
Шановні студенти і випускники ТНЕУ, якщо Вас зацікавило працевлаштування на підприємствах-учасниках Дня кар’єри «PROFIT DAY», просимо звертатись за додатковою інформацією у Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками: 
м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, офіс 1106, 
тел. (0352) 47-58-64;
e-mail: cpv@wunu.edu.ua
 
 Автор: Центр працевлаштування
та зв'язків з випускниками