Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОЇ КАР’ЄРИ СТУДЕНТІВ І ВИПУСКНИКІВ У ТНЕУ: ПЕРШИЙ ДЕНЬ

З ініціативи ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Ігоровича Крисоватого, у рамках запланованих заходів, присвячених відзначенню 50-річчю університету, 19 квітня 2016 р. відкрито «Тиждень професійної кар’єри студентів і випускників ТНЕУ» (19-21 квітня 2016 р.). 
 
Мета заходу – сприяння зайнятості студентів і випускників, формування у них навиків побудови професійної кар’єри, ознайомлення із шляхами та інструментами пошуку роботи, тенденціями на молодіжному ринку праці, налагодження та розширення навчально-наукових напрямів співпраці університету з працедавцями.
 
У перший день працівники Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ організували для студентів і випускників цикл лекцій, тренінгів, майстер-класів з питань працевлаштування. 
 
З вітальним словом виступив директор Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ Зеновій Іванович Кривий.
 
Радо відгукнувся на запрошення і поділився власним досвідом побудови професійної кар’єри випускник 2006 р. факультету обліку і аудиту університету, а сьогодні – керівник ПАТ КБ «ПриватБанк» (м. Тернопіль) В.М. Кобель.
 
Для студентів-старшокурсників кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології та соціальної роботи, завідувач лабораторії психологічної служби ТНЕУ Т.Л. Надвинична надала змістовну профорієнтаційну консультацію на тему «Постановка професійних і особистих цілей».
 
Цікавими і корисними для студентів і випускників ТНЕУ були:
 
– тренінг «Міфи про кар’єру» доцента кафедри психологічних та педагогічних наук ТНЕУ, кандидата історичних наук М.М. Корман;
 – лекція «Наше право на працю» кандидата юридичних наук, старшого викладача кафедри цивільного права і процесу ТНЕУ О.Б. Гнатів;
– майстер-класи «Резюме і супровідний лист: особливості написання» і «Особливості проходження співбесіди з роботодавцями» фахівців з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Тернопільського міськрайонного центру зайнятості Л.Я. Смик та А.П. Чорній.
 
Пізнавальну доповідь на тему: «Формування цінностей у сучасних студентів» запропонувала для обговорення студентка групи УПЕП-42 факультету економіки та управління Юлія Галушко (науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри управління персоналом і регіональної економіки ТНЕУ О.П. Дяків).
 
До дискусій щодо ефективних шляхів пошуку роботи долучилися заступник директора  інституту – керівник українсько-німецької факультет-програми ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина, доцент, к.е.н. Рожко А.О.,  куратор групи Шевчук М.В., керівник бюро розвитку ТОВ «Профіт-Саппорт» В.М. Жирук.
 
Запрошуємо всіх взяти участь у наступних заходах Тижня професійної кар’єри студентів і випускників.
 

     
     
     
     
     

Автор – Центр працевлаштування та
 зв’язків з випускниками ТНЕУ