<<< Навчально-науковий центр соціально-психологічної підтримки та резильєнтності

4 кроки до успіху

 Особистий успіх не обмежується відчуттям задоволеності своїм життям або щастям. Швидше за все, він полягає у впевненості, що ви завжди можете досягти бажаного і спонукає вас діяти в потрібному напрямку.

При досягненні особистого успіху не слід покладатися на випадок або везіння. Якщо ви не маєте вродженої схильності досягати успіху, не турбуйтесь, всьому можна навчитись! Для цього достатньо лише змінити стиль мислення і сприйняття життя. Пропонуємо розглянути покрокову інструкцію того, як докладаючи певних зусиль, можна досягнути великих результатів.

Крок 1. Поставити перед собою мету.

Оцініть свою сьогоднішню ситуацію в житті і уявіть, яке б життя ви собі хотіли. Поміркуйте, що потрібно змінити для того, щоб досягнути мети. Коли ви чітко бачите кінцевий результат, вам буде простіше домогтися бажаного.

Крок 2. Отримати те, що вам потрібно.

Коли ви усвідомите чого вам не вистачає і зрозумієте, як це отримати, ви автоматично почнете наближатися до внутрішнього успіху.

Крок 3. Отримати те, чого вам хочеться.

Розставте пріоритети у своїх бажаннях. Поставте на перше місце найважливіші та найбажаніші. Здійснивши саме їх, ви неодмінно повірите в свої сили і вам буде легше рухатися далі.

Крок 4. Усунути перешкоди на шляху до особистого успіху.

Це, напевне, найскладніший крок. Вам доведеться попрацювати над собою, щоб навчитися долати депресію, нерішучість, повільність, жалість до себе, образу і комплекси. Здобувши здатність позбавлятися від усього цього, ви усвідомите, що ніщо не зможе стати вам на шляху у досягненні успіху.

Таким чином, правила, викладені тут, не можуть бути прямою інструкцією до дії. Але вони повинні допомогти вам стати успішнішими і наблизитись до заповітної мети.