Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

Онлайн-зустріч студентів з випускником ЗУНУ, виконавчим директором відокремленого виробничого підрозділу ТОВ ГЕРОМ ІНВЕСТ-УКРАЇНА Федаком Іваном

 У рамках співпраці з випускниками університету 17 лютого 2021 року відбулась онлайн-зустріч студентів кафедри агрономії, екології та агроінженерії навчально-наукового інституту біоресурсів і природокористування з випускником ЗУНУ, виконавчим директором відокремленого виробничого підрозділу ТОВ ГЕРОМ ІНВЕСТ-УКРАЇНА Федаком Іваном.
Модератором зустрічі виступила доцент кафедри агрономії, екології та агроінженерії Ірина Любезна.
Основним видом дільності даного підприємства є вирощування зернових, бобових культур і насіння олійних культур; переробка сільськогосподарської продукції як власного виробництва, так і придбаної у інших виробників; надання агросервісних та інших послуг жителям сільських населених пунктів, селянським (фермерним) господарствам, сільськогосподарським та іншим підприємствам та організаціям.
Засновником підприємства є громадянин Австрії ЙОГАНЕС ГЕРГЕЛІ, який активно впроваджує досвід західноєвропейських країн у сфері вирощування  сільськогосподарських культур.
Федак Іван поділився власним досвідом співпраці з агрономами Німеччини та Австрії і розкрив особливості їхньої роботи на українських полях.
Дискусія була жвавою, наповнена актуальною інформацією в галузі агрономії та організації діяльності сільськогосподарського підприємства.
Такі зустрічі є надзвичайно ефективними та цінними для  зв'язку теперішніх студентів з випускниками, які  надають можливості разом з викладачами співпрацювати під час опановування обраної професії вдосконалюючи свої професійні знання та обмін досвідом.