Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

Презентації «Мрія Агрохолдингу» для студентів ТНЕУ

Одинадцятого-дванадцятого, шістнадцятого і вісімнадцятого вересня 2013 року у ТНЕУ за сприяння Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками проведено презентації «Мрія Агрохолдингу» для студентів факультетів обліку і аудиту, аграрної економіки та менеджменту, фінансів та економіки та управління.

 

Молодший фахівець з освітніх проектів «Мрія Агрохолдингу» Василь Мардаль ознайомив студентів із структурою компанії,  напрямами діяльності, умовами працевлаштування.

 

«Мрія Агрохолдинг» – провідна агропромислова компанія України, що заснована у 1992 році. Агрохолдинг спеціалізується на вирощуванні пшениці, цукрового буряка, картоплі, ріпаку, кукурудзи, ячменю та гречки на 298 тис. гектарах родючих земель в Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській та Житомирській областях.

 

Компанія має власне насіннєве виробництво, завод потужністю 350 тонн на добу, більше 1800 одиниць сільськогосподарської та логістичної техніки, елеваторні комплекси, зерносховища ємністю зберігання 670 тис. тонн і картоплесховища потужністю 96 тис. тонн, а також сучасні логістичні центри. Продукцію компанії споживають більше ніж у 20 країнах світу.

 

Діє в «Мрія Агрохолдингу» науковий та освітній напрям. Цікавою була для студентів інформація про порядок проходження стажування з можливістю працевлаштування, стипендіальні програми, конкурси («Агро-лідер», «Агенти Мрії», «Конкурс кейсів»), освітні проекти («Українська аграрна школа», «Українська бухгалтерський школа», «Механік школа»).

 

У ході презентації для студентів факультету фінансів фахівець з підбору персоналу Анна Ісмаілова провела міні-лекцію про написання резюме і як успішно пройти співбесіду.

 

У кінці презентації кожен з студентів мав можливість заповнити анкету для працевлаштування.

 

Шановні друзі, відвідувачі нашого сайту, Ви маєте можливість переглянути фотозвіт проведених презентацій у рубриці сайту ТНЕУ "Фотогалерея".