Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

У ТНЕУ відбулася презентація ДП „САВСЕРВІС КАРПАТИ”

 

Двадцять четвертого жовтня 2013 року за сприяння Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ проведено презентацію ДП „САВСЕРВІС КАРПАТИ” для студентів п’ятого курсу факультету обліку і аудиту (декан О.Л. Шашкевич).

 

HR-менеджер Ірина Бутрин, випускниця 2012 року факультету міжнародного бізнесу і менеджменту, ознайомила студентів із структурою, кадровою політикою, компетенціями, якими повинен володіти працівник ДП „САВСЕРВІС КАРПАТИ”, наявністю вакансій.

 

ДП „САВСЕРВІС КАРПАТИ” входить до складу АСНОВА ХОЛДИНГ і є офіційним дистрибутором продукції найбільшого світового виробника товарів FMCG сектора – компанії Procter & Gamble та інших виробників на території Західної, Східної, частини Центральної та Південної України.

 

Компанія реалізує свою діяльність на 60% території нашої країни: це 16 філій у 15 областях України. Якісну і стабільну роботу непродовольчого напрямку дистрибуції забезпечує понад 1700 співробітників. Клієнтська база непродовольчого напрямку САВСЕРВІС обслуговує понад 18 575 клієнтів, що становить близько 29 160 торгових точок. Своїм клієнтам компанія пропонує понад 50 торгових марок, вироблених компанією Procter&Gamble.  Обсяг продажів продукції Procter&Gamble складає 61% від загального по Україні.

 

У кінці презентації студенти мали можливість переглянути документальний фільм про ДП „САВСЕРВІС КАРПАТИ”.

 

Шановні студенти і випускники ТНЕУ, просимо звертатись з питань працевлаштування у ДП „САВСЕРВІС КАРПАТИ” у Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками університету.


 

Наша адреса: 46020, м. Тернопіль, вул. Львівська, 5а,

 

 тел.(0352) 47-58-64, е-mail: gvn[at]wunu.edu.ua


Шановні друзі, відвідувачі нашого сайту, Ви маєте можливість переглянути фотозвіт презентації ДП „САВСЕРВІС КАРПАТИ” у рубриці "Фотогалерея".