Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

Презентація ТОВ „ФОЗЗІ-ФУД” для студентів ТНЕУ

05 листопада 2014 р. у ТНЕУ за сприяння Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками проведено презентацію ТОВ „ФОЗЗІ-ФУД” для студентів випускних курсів факультету економіки та управління.

Мета заходу – надання студентам інформації про мережу магазинів „Сільпо” і можливості працевлаштування.

Зі вступним словом виступили декан факультету економіки та управління Островерхов В.М. і директор Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками З.І. Кривий, які відзначили ефективність багаторічної співпраці Університету з ТОВ „ФОЗЗІ-ФУД”, висловили вдячність за працевлаштування наших студентів і випускників, активну участь в Днях компаній, Ярмарках вакансій, круглих столах, конференціях, державних атестаціях студентів, а також побажали успіхів студентам у працевлаштуванні.

 Успіхи компанії, співпрацю з ТНЕУ представили заступник операційного директора Західного регіону Ольга Кізім, фахівець з персоналу Уляна М`яхкота і менеджер з персоналу Галина Карачун.

Група компаній FOZZY GROUP є однією з найбільших торгово-промислових груп України, один з чільних українських рітейлерів з понад 600 торговельних точок на всій території країни. Крім торговельних мереж, бізнес-інтереси групи компаній охоплюють виробництво продуктів харчування, банківський та ресторанний бізнес.

Торгівля продуктами і товарами для дому: супермаркети „Сільпо”, оптові гіпермаркети Fozzy формату cash&carry, магазини біля дому „Фора” і „Бумі-маркети”. У мережах Fozzy Group представлено товари під власними торговими марками „Премія”, Premіya Select, „Повна чаша”, „Повна чарка”, „Зелена країна”, Protex, EXTRA! та інші. У супермаркетах „Сільпо” діє програма для постійних покупців „Власний Рахунок”, яка разом із системою винагороди споживачів є ефективним дослідницьким і маркетинговим інструментом як для мережі, так і для постачальників.

Менеджер з персоналу Галина Карачун ознайомила студентів із структурою компанії,  напрямами діяльності, умовами працевлаштування.

Цікавою для студентів cтала інформація про мотиваційні професійні програми, зокрема „Кращий працівник”, „Битва професіоналів”, „Лідер”, спортивні і розважальні програми (проект „Світ талантів „Сільпо”), „День відкритих дверей”.

Завітали на презентацію і випускники ТНЕУ 2012 р. факультету фінансів Тарас Довгалюк і факультету економіки та управління Оксана Неручок, а сьогодні заступники керуючих магазинів „Сільпо” у місті Тернополі. Наші випускники поділилися із студентами власним досвідом пошуку роботи (участь в Ярмарках вакансій, співпраця з Центром працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ, успішний захист дипломних і магістерських робіт), працевлаштування у „Сільпо”.

У ході презентації заступник операційного директора Західного регіону Ольга Кізім і фахівець з персоналу Уляна М`яхкота дали відповідь на питання студентів щодо умов працевлаштування, можливості кар’єрного розвитку, розміру заробітної плати, плинності кадрів, причин звільнень працівників та ін.

У кінці презентації кожен з студентів мав можливість заповнити анкету для працевлаштування.

 

Шановні студенти і випускники ТНЕУ, просимо Вас звертатись з питань працевлаштування у ТОВ „ФОЗЗІ-ФУД” у Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками університету ТНЕУ.

Наша адреса: 46020, м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, офіс 1106 (корпус №1)

                         тел.(0352) 47-58-64, е-mail: cpv[at]wunu.edu.ua

 

 Шановні друзі, відвідувачі нашого сайту, Ви маєте можливість переглянути фотозвіт презентації ТОВ "ФОЗЗІ-ФУД" у рубриці сайту ТНЕУ "Фотогалерея".


Автор – Центр працевлаштування

та зв’язків з випускниками ТНЕУ