Інформаційний центр Європейського Союзу

Міністерство економічного розвитку обговорить нагальні проблеми публічних закупівель з експертами та бізнесом

21 березня 2017 року, Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ), в якості регулятора системи публічних закупівель, зустрінеться з представниками ділових кіл і фахівцями із закупівель, щоб провести відкриту дискусію з різних аспектів законотворчої політики і регуляторної діяльності МЕРТ. Круглий стіл організовує проект ЄС «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС".
Круглий стіл проводиться, аби визначити прогалини в закупівельному законодавстві та його застосуванні, а також для обговорення та початку запровадження відповідних коригувальних дій за участю всіх залучених сторін.


Запрошуємо ЗМІ відвідати:



ЩО?     Круглий стіл з питань публічних закупівель: МЕРТ, бізнес та професійні кола КОЛИ? 21 березня 2017 року, з 9:30 до 13:15 ДЕ? готель "Opera Hotel” (вул. Б. Хмельницького, 53) Цей захід є першим із трьох запланованих круглих столів першим з трьох запланованих круглих столів першим з трьох запланованих круглих столів у форматі відвертої дискусії різних позицій і представників різних сторін системи закупівель України.
 
Для акредитації звертайтеся, будь ласка, до: Оксани Сапіги, +38 067 464 2889, oksana.sapiga@ua.crownagents.com. Акредитація можлива до 17:00, 20 березня 2017 року.
 
Довідкова інформація:

Проект «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС» розпочав роботу в Києві у листопаді 2013 року. Його діяльність спрямована на підтримку розвитку системи публічних закупівель в Україні у відповідності зі стандартами ЄС. Проект фінансує Європейський Союз та виконує консорціум на чолі з компанією Crown Agents Ltd. Проект працюватиме до листопада 2017 року.
 
Більше інформації за посиланням: http://eupublicprocurement.org.ua/