Інформаційний центр Європейського Союзу

Проект ЄС відвідає Дніпропетровськ з навчальною програмою з державних закупівель

 20-22 травня 2015 року Проект Європейського Союзу «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС» проведе триденний семінар в галузі державних закупівель у Дніпропетровську.

 

Семінар організовано Проектом ЄС в межах його регіональної програми навчання. Метою заходу є підвищення рівня знань про сучасні аспекти державних закупівель та вдосконалення практичних навичок імплементації стандартів ЄС відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Програма навчання розроблена для представників місцевих контролюючих органів, спеціалістів з закупівель та громадських активістів для більш ефективної діяльності у сфері державних закупівель на регіональному і місцевому рівнях. 


Відвідати захід запрошуються представники ЗМІ:

 
Що? 
Відкриття регіональної навчальної програми в галузі державних закупівель у Дніпропетровську


Коли? 20 травня 2015 року, з 09:30 до 11:15


Де? 
Готель Premier Hotel Abri (узвіз Калініна, 1)


Серед доповідачів семінару: представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Transparency International Україна, експерти Проекту.
Програма була розпочата аналогічним семінаром у Вінниці 11 – 13 березня, продовжена 15-17 квітня у Львові, а протягом 2015 року вона охопить усі регіони України.


Про Проект:

 
Проект «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС» (http://eupublicprocurement.org.ua/) розпочав роботу в Києві в листопаді 2013 року. Його діяльність спрямована на підтримку розвитку систем державних закупівель і державної допомоги в Україні у відповідності зі стандартами ЄС. Проект фінансується Європейським Союзом та реалізується Консорціумом на чолі з компанією Crown Agents Ltd. Проект діятиме до листопада 2016 року.