Інформаційний центр Європейського Союзу

Семінар-круглий стіл в рамках проекту «Рада за Європу» «Енергоефективність – як підтримати вразливих споживачів»

 15 червня о 9:00 у Верховній Раді відбудеться другий семінар-круглий стіл в рамках проекту «Рада за Європу» на тему «Енергоефективність – як підтримати вразливих споживачів». Народні депутати України та провідні експерти ЄС у сфері енергетики обговорять шляхи впровадження та підтримки рішень з підвищення енергоефективності в Україні та способи захисту найбільш вразливих споживачів від підвищення тарифів на електроенергію. 

 

Круглий стіл буде також обговорити способи, як зміцнити правову базу в Україні та захистити споживачів енергії і виробників; як покращити обізнаність про переваги заходів з підвищення енергоефективності та способів підтримки вразливих споживачів.


Круглий стіл організовано за підтримки Української частини Парламентського комітету асоціації та Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки. Серія круглих столів в рамках проекту «РАДА за ЄВРОПУ» впроваджується Лабораторією законодавчих ініціатив та фінансується Європейським Союзом. 
 
Що? Прес-пойнт


Коли? 
15 червня, 08:30


Де? Верховна Рада (вул. Садова, 3А, кімната №416)


Коментарі для преси: 
Волтер Третон
, Радник, Голова Відділу, відповідального за інфраструктуру - енергетика, навколишнє середовище, транспорт, Представництво Європейського Союзу в Україні
Олексій Рябчин, Голова підкомітету з питань енергозбереження та енергоефективності Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки
Наталія Кацер-Бучковська, Голова підкомітету з питань сталого розвитку, стратегії та інвестицій Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки 
Народні депутати України
Акредитація сьогодні до 14:00! Наталія Соколенко: natali.sklnk@wunu.edu.ua, tel.: +38 097 597 1385


Довідкова інформація:
Проект «РАДА за ЄВРОПУ» спрямований на підвищення рівня знань, пов'язаних з ЄС, особливо щодо реалізації АА і співробітництва Україна-ЄС, членів парламенту України і місцевих політиків шляхом проведення шести тематичних круглих столів.


Підвищення рівня знань про ЄС та реалізацію АА дуже очікується в парламентській більшості України. Проект «РАДА за ЄВРОПУ» відповідає на ці виклики шляхом аналізу результатів опитування знань щодо АА серед членів парламенту, підготовки аналітичних звітів і матеріалів та організації ряду інформативних круглих столів. Проект триватиме до жовтня 2015 року та реалізовується Лабораторією законодавчих ініціатив - одним із провідних українських аналітичних центрів, створених у 2000 році. Проект фінансується ЄС.