Інформаційний центр Європейського Союзу

1 липня в Києві зберуться найкращі молоді знавці Європи з усієї України

 1 липня о 12:00 у спорткомплексі «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55, зала «Комерційна») пройде Фінал всеукраїнського чемпіонату з брейн-рингу на тему Європи. У фіналі зустрінуться чотири найсильніші в Україні молодіжні команди з Києва, Одеси, Кіровограду та Львівської області.

 

В рамках заходу відбудеться також Церемонія нагородження переможців Конкурсу відео «Бути європейцем» та перегляд найкращих короткометражок, що брали участь у конкурсі.


В церемонії нагородження візьмуть участь уповноважені особи Представництва ЄС в Україні та інші почесні гості. Після закінчення Церемонії відбудеться фуршет, під час якого відвідувачі зможуть поспілкуватися з переможцями конкурсу в неформальній обстановці.


Організатор заходу – Представництво Європейського Союзу в Україні.


Запрошуємо журналістів відвідати подію. Для участі у заході, заповніть, будь ласка, реєстраційну форму за посиланням http://goo.gl/forms/tsa3QenEpm


Для довідки: Всеукраїнський чемпіонат з брейн-рингу на тему Європи проходив у кілька етапів за участі команд з усіх областей України.
Захід відбувається в рамках масштабного проекту Представництва Європейського Союзу «Euroquiz. Європа починається з тебе». Проект покликаний у невимушеній формі познайомити молодь з Європейським Союзом, його цінностями та історією. Проект включає: Всеукраїнський чемпіонат з брейн-рингу (
http://euroquiz.org.ua/brain-ring), онлайн-вікторину на тему ЄС (http://euroquiz.org.ua/euroquiz) і Конкурс відео «Бути європейцем» (http://euroquiz.org.ua/video-contest).