» » До ТНЕУ завітає Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Індія в Україні

До ТНЕУ завітає Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Індія в Україні

Дата: 28-11-2016, 16:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 29 листопада 2016 року з робочим візитом у Тернопільському національному економічному університеті перебуватиме Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Індія в Україні Манодж Кумар Бхарти.
                         
Пан Посол зустрінеться з адміністрацією вищого навчального закладу, а також прочитає лекцію на тему: «Індія та світ», під час якої розповість про історію Індії, її сьогодення та можливості співпраці з Україною. Студенти ТНЕУ матимуть нагоду поставити запитання до гостя.
 
Зустріч відбудеться о 14.15 год. у залі засідань ректорату (третій поверх, центральний корпус ТНЕУ).
 
Разом з Надзвичайним та Повноважним Послом до Тернополя прибуде його дружина пані Анаміка Бхарті й соціальний секретар Посла Вадим Пономарьов.
 
Його Високоповажність посол Манодж Кумар Бхарти працює в індійській дипломатичній службі з 1988 року.
 
Народився 19 лютого 1963 року, навчався у престижній школі-інтернаті Netarhat. Пізніше вступив до прем'єр-технологічного інституту Індії (ІІТ) Канпур і отримав ступінь бакалавра технологій в області електротехніки в 1985 році.
 
Після залучення до Міністерства закордонних справ Індії Посол Бхарти працював в індійських посольствах в Тегерані, Гаага, Катманду, Анкара і Янгоні. Він також працював у Міністерстві торгівлі уряду Індії, у Міністерстві закордонних справ (Нью-Делі), а також очолював відділи електронного урядування та ІТ-відділ. Перед призначенням на посаду Посла Республіки Індія в Україні у вересні 2015 року, працював Послом Індії в Білорусі з травня 2011 по вересень 2015 року.
 
Знає багато індійських і міжнародних мов, включаючи хінді, англійську, перську, непальську, санскрит, урду та бенгалі. Захоплюється читанням, музикою, грою в бридж і гольф. Серед інших інтересів – індійська філософія і нові відкриття в галузі фізики і астрономії.
 
Запрошуємо усіх бажаючих поспілкуватися з цікавою особистістю!