» » Викладачі Ягеллонського університету проведуть іспит у ТНЕУ

Викладачі Ягеллонського університету проведуть іспит у ТНЕУ

Дата: 28-02-2017, 12:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках Договору про співробітництво між ТНЕУ та Ягеллонським університетом (м. Краків, Республіка Польща) до Тернопільського національного економічного університету, на запрошення ректора А. І. Крисоватого, завітають викладачі Ягеллонського університету.
 
Гості перебуватимуть у вищому навчальному закладі упродовж 3 березня-29 квітня 2017 року з метою проведення іспиту з польської юридичної мови (термінології), організації лекційних та практичних навчальних курсів з польського та європейського права.
 
Студенти матимуть унікальну можливість відвідати курси за участі доктора, координатора Школи польського та європейського права з Ягеллонського університету, апліката адвокатського Лукаша Коссацкі-Литвина, докторанта, асистента кафедри конституційного права факультету права і адміністрації Мачєя Паха, докторанта, адвоката Александера Врубеля, доктора Агати Цапік, доктора Рудольфа Остріханскі та доктора Агнєшк Пільс, а також представника Суду справедливості Європейського Союзу Клауса Малацека.