До уваги студентів ТНЕУ!

Дата: 6-03-2017, 10:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дев’ятого березня о 10.00 годині в залі засідань ректорату (1 корпус, 3 поверх) відбудеться презентація можливостей проходження стажування у провідних німецьких підприємствах «Intership Programme of German Business for Ukraine».
                   
Програма надає можливість українським студентам пройти стажування у провідних німецьких підприємствах, які представляють  ключові галузі економіки: машинобудування, радіо-електронна промисловість, логістика, енергетика, сільське господарство, фінансовий та ІТ-сектор тощо.
 
Програма має на меті ознайомити українських студентів із структурою підприємств, проектною роботою, сучасними видами менеджменту, умовами та стилем праці тощо. Упродовж трьох-п’яти місяців студенти здобудуть свій перший професійний досвід у багатомовному та культурному середовищі. У такий спосіб суттєво підвищується рівень їх кваліфікації і відповідно їх шанси на працевлаштування у майбутньому. 
 
Проект фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва і розвитку (BMZ) та підтримується Німецьким товариством економічної співпраці (GIZ).
 
Доповідач: регіональний координатор Андрій Гончарук.