» » Всеукраїнський правничий диспут «Захист демократичних цінностей і дотримання прав людини в Україні»

Всеукраїнський правничий диспут «Захист демократичних цінностей і дотримання прав людини в Україні»

Дата: 8-12-2017, 12:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги! Інститут політико-правових та релігійних досліджень запрошує Вас до участі у Всеукраїнському правничому диспуті «Захист демократичних цінностей і дотримання прав людини в Україні», який організовується у рамках Всеукраїнського тижня права й з нагоди проголошення Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини. Захід відбудеться 13 грудня 2017 року на базі Донецького юридичного інституту МВС України.

Організатори зустрічі: Інститут політико-правових та релігійних досліджень, Наукове товариство студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів та молодих вчених спільно з кафедрою цивільно-правових дисциплін юридичного факультету ДЮІ МВС України, кафедра цивільного та господарського права юридичного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування України.

До участі у правничому диспуті запрошуються курсанти, студенти, слухачі, аспіранти (ад’юнкти), вчені, практики, а також науково-педагогічний склад вищих навчальних закладів та наукових установ.
 
Детальна інформація розміщена у додатку.