» » Майстер-клас з енкаустики для студентів спеціальностей «Менеджмент соціокультурної діяльності» й «Документознавство та інформаційна діяльність»

Майстер-клас з енкаустики для студентів спеціальностей «Менеджмент соціокультурної діяльності» й «Документознавство та інформаційна діяльність»

Дата: 20-09-2018, 10:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Мистецтво – унікальний феномен, що змінює життя кожного, хто прилучається до його творення. У цьому мали нагоду переконатися студенти третього курсу спеціальностей «Менеджмент соціокультурної діяльності» й «Документознавство та інформаційна діяльність», які взяли активну участь у майстер-класі від талановитого студента юридичного факультету ТНЕУ Кирила Богданюка.


Юнак познайомив присутніх з мистецтвом енкаустики. Кожен, хто приєднався до корпоративного заходу, мав нагоду створити свій маленький шедевр за допомогою воскових олівців і розпеченої праски. Виявляється, у кожному з нас живе митець. Всі студенти відкрили у собі нові таланти.

                                                                                            

Модератором заходу виступила к. і. н., доц. кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства Надія Іванівна Білик.