» » На факультеті фінансів відбувся кубок декана з міні-футболу «Fiance Cup-2018»

На факультеті фінансів відбувся кубок декана з міні-футболу «Fiance Cup-2018»

Дата: 12-10-2018, 12:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Заняття спортом – невід’ємна частина збереження здоров’я на довгі роки. Про це знають активісти факультету фінансів ТНЕУ, які нещодавно організували турнір з міні-футболу «Fiance Cup-2018» серед студентів усіх курсів та професорсько-викладацького колективу. Спортивне дійство вже стало хорошою традицією на ФФ.


На футбольному майданчику зібралася дружня спільнота факультету фінансів, а запрошеними гостями стали колеги з Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ та Технічного коледжу ТНТУ імені І. Пулюя.

 

Упродовж гри вирувала позитивна атмосфера взаємної підтримки, а між матчами «бойовий дух» спортсменів запальними танцями піднімали талановиті студенти першого курсу й драйвові дівчата з дуету «V.n.dance» – Колесник Надія та Воловник Віта.


За результатами турніру призові місця розподілилися таким чином :


І місце – команда 5-6 курсу;

ІІ місце – команда 4 курсу;

ІІІ місце – команда Технічного коледжу ТНТУ імені І. Пулюя.


Команди отримали грамоти, кубки та цінні подарунки.


Колектив факультету фінансів бажає усім учасникам спортивного свята наполегливості і наснаги, високих здобутків та перемог на славу рідного факультету, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання університету та України!


«Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури і спорту та взірцем для молодших поколінь», – зазначають активісти ФФ.