» » Вітаємо студента факультету банківського бізнесу Віталія Петрука з перемогою!

Вітаємо студента факультету банківського бізнесу Віталія Петрука з перемогою!

Дата: 6-04-2019, 13:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Третього квітня 2019 р. на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та економічна політика» у 2018/2019 н.р.

 

Цього року, за інформацією організаторів конференції, у конкурсі взяли участь 96 студентів-авторів, 86 наукових керівників, з 56 закладів вищої освіти, що представляли 19 областей України.

 

Членом організаційного комітету від ТНЕУ став завідувач кафедри економічної теорії, д.е.н., професор Козюк В. В., а в роботі галузевої конкурсної комісії брав участь д.е.н., професор Длугопольський О. В.

 

Студент групи ЕАм-11 факультету банківського бізнесу Петрук Віталій презентував результати наукової роботи на тему: «Проблема конкуруючих соціальних груп в багатих на ресурси країнах (на прикладі Іраку)» і став переможцем ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та економічна політика», за що був нагородженим дипломом І ступеня (науковий керівник – завідувач кафедри економічної теорії, д.е.н., професор В. В. Козюк).

 

 Професорсько-викладацький колектив кафедри економічної теорії Тернопільського  національного економічного університету щиро вітає Петрука Віталія з перемогою і бажає подальших успіхів у навчанні і наукової роботі.