» » Посвята першокурсників факультету міжнародного бізнесу та менеджменту у студенти

Посвята першокурсників факультету міжнародного бізнесу та менеджменту у студенти

Дата: 17-10-2012, 14:34 | Автор: Студентка групи МЕМТ-43 Сушко Ярина

Протягом 13 та 14 жовтня 2012 року на території конультаційного центру  ТНЕУ в м. Свалява відбулась посвята першокурсників факультету міжнародного бізнесу та менеджменту у студенти. Молоді люди отримали унікальну можливість стати членами дружнього колективу міжнародників – перейняти досвід від «ветеранів»-старшокурсників та в теплій атмосфері познайомитись  із викладачами своєї випускової кафедри.

 

Організувала для нас цю поїздку кафедра міжнародної економіки на чолі з професором Є.В. Савельєвим. «Ми організували цей захід, щоб створити єдину родину економістів-міжнародників, щоб не було поділу між групами та курсами. Сподіваюсь, нам це вдалося. Також в майбутньому хотілося б створити своєрідні асоціації студентів та випускників ТНЕУ спеціальності «Міжнародна економіка» для сприяння навчанню та працевлаштуванню студентів»,  - зазначає Євген Васильович.

Давали цінні настанови нашим першокурсникам й інші викладачі кафедри. Захід відвідали також: Г. Ф. Смалюк, В.О. Мартинюк, Р.Є. Зварич, І.В. Скавронська та Л.Б. Колінець. 

 

Створенням святкової програми займалися студенти 4 курсу ФМБМ Дорош Андрій, Поліщук Діана, Абрамчкук Юля та Дмитренко Уляна. Вони розважали нас веселими конкурсами, зачитували «клятву студента» і створювали незабутню атмосферу для всіх учасників. «Посвята 1-го курсу в студенти є, мабуть, найкращою традицією, - каже студент групи МЕЄЕ-41 Андрій Дорош. - З боку організаторів розважальної програми, ми старалися зробити все як найвеселіше. Висловлюємо щиру подяку всім першокурсникам і викладачам кафедри міжнародної економіки за активну участь в конкурсах. Особисто для мене ця поїздка надовго залишиться в пам’яті».

 

Але тільки урочистою частиною наша поїздка не обмежилась. Учасники також побували на екскурсії у місті Мукачево та, зокрема, в замку Паланок. Ми були дуже раді дізнатись щось нове про культуру Закарпаття, а також мали прекрасну можливість помилуватись краєвидами Карпат та архітектурою замку.

А щодо студентів 1-го курсу, то у всіх залишилася низка незабутніх вражень та чудових спогадів. «Поїздка в Сваляву виявилась надзвичайно цікавою. Організація була на вищому рівні, а сама обстановка – дуже дружною. Сподіваюсь, ця поїздка буде не останньою і ми, продовжуючи цю традицію, також зробимо таку посвяту для першокурсників, які вступають у доросле та самостійне життя», - каже студентка першого курсу Бойко Лілія.

 

Загалом, хочеться висловити щиру подяку всім організаторам, кафедрі міжнародної економіки і, звичайно, учасникам. Маємо надію, що це дійство стане чудовою традицією, що об’єднає покоління студентів ТНЕУ.