» » Першокурсники ФМБМ побували на екскурсії в Києві

Першокурсники ФМБМ побували на екскурсії в Києві

Дата: 9-11-2012, 09:42 | Автор:

Чи не найважливішим, по суті, для кожного з нас під час навчання у ВНЗ є шанс прожити студентські роки недаремно, запастись багажем досвіду, мати безліч спогадів, побачити світ та відчути шалений ритм життя. Але всім відомо, що цього не можна домогтись, сидячи на місці! Тому першокурсники факультету міжнародного бізнесу та менеджменту ТНЕУ вирішили відвідати столицю України.

 

Третього листопада 2012 року група Т-11 побувала на екскурсії в Києві. Чи не найкраще місто України (на другому місці, після Тернополя) гостинно прийняло туристів із Тернопільщини. Вишукані будівлі, парки, брендові магазини, дорогі авто та яскраві вогні столиці ваблять своєю красою та самобутністю.

 

Неймовірна краса – о 7 годині ранку подивитись на славнозвісний Дніпро, адже він вражає не тільки тих, хто вперше приїздить до Києва, а й туристів, які бували тут неодноразово. Таким чином, наші туристи зустріли схід сонця на Дніпрі. Не зважаючи на теплий осінній дощ, ранок видався пречудовим. 

 

Далі за планом - трапеза в Маріїнському парку, що найбільше запам’ятався пам’ятником «Каштанам, що розпустились» - безперечним символом столиці нашої Батьківщини. 

 

Потім була прогулянка Хрещатиком: затишні кафе, привітні обличчя перехожих, безліч розважальних центрів, бутиків і не менше позитивних моментів.

 

Туристи також побували в музеї Голодомору та Володимирському соборі (до речі,  у Володимирському соборі знаходиться ікона, повністю виготовлена із золота, але найголовніша цінність її не в цьому, а в тому, що це золото куплене на пожертви віруючих християн. Вважається: коли помолитись до цієї ікони, Богородиця почує молитви і допоможе віруючим).

 

Завершальним етапом екскурсії групи Т-11 був похід на НСК Олімпійський, футбольний матч «Динамо Київ»-«Таврія», який, за великої та щирої підтримки вболівальників, виграла команда «Динамо» з рахунком 2:0.

Втомлені, але щасливі туристи повернулись до рідного Тернополя.

 

Автор: Алєксійчук Марина , ФМБМ, Т-11, учасниця студентського прес-клубу «Акценти»

Фото: Петрик Людмила, ФМБМ, МЕЄЕ-11