Проєкт «Разом ближче до мети»

Дата: 18-11-2020, 17:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Кафедра податків та фіскальної політики Західноукраїнського національного університету разом із партнерами з Тернопільської української гімназії ім. Івана Франка, ГО «Партнерство» та консалтинговою компанією «Універсальний бізнес ресурс» запрошує вас взяти участь у грандіозному проєкті «Разом ближче до мети»!
Спікери –  успішні особистості з Канади, Польщі, Бельгії та України, які готові поділитися  своїм досвідом! Усі вони професіонали своєї справи та щирі патріоти України:
1. Віктор Телешман –  здобувач наукового ступеню Ph.D. Київського національного університету імені Тараса Шевченка, координатор школи з української культури "Митрополит Андрей Шептицький - моральний авторитет, духовний лідер та ідейний сучасник" та інших проєктів.
(м. Київ, Україна);
2. Даріуш Павліщи –  інженер, доктор економічних наук, війт гміни Громадка Болеславського повіту Нижнєсілезького воєводства, представник української діаспори у Республіці Польща (м. Громадка, Республіка Польща).
3. Тарас Малюжинський –  волонтер, громадський діяч, вчитель географії у вищій школі Св. Норберта, викладач англійської мови для українців в Україні, представник української діаспори в Канаді (м. Вінніпег, Канада);
4.Зенон Коваль – спеціальний радник посолсьства України в Брюсселі. Очільник Дорадчої ради при Президії ВРУ (1995 — 1996) . Представник франкомовних Урядів Бельгії у Чехії, В'єтнамі, Тунісі, Польщі (1996-2012), заступник представника з питань UNESCO та OECP у посольстві «Валлонія-Брюссель» при Посольстві Бельгії у Парижі (2014-2019) (м. Сен-Жіль, Бельгія).

 Для реєстрації у проєкті «Разом ближче до мети» переходьте за посиланням:
http://razomblyzhchedomety.tilda.ws/
Найактивніші учасники будуть нагороджені сертифікатами!