» » До уваги державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування!!!

До уваги державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування!!!

Дата: 28-01-2021, 15:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Західноукраїнський національний університет оголошує набір слухачів на заочну форму навчання за освітнім ступенем «Магістр» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», освітньо-професійна програма «Державна служба». 

Підготовка магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» освітньо-професійна програма «Державна служба» у Західноукраїнському національному університеті здійснюється з 1996 р. і за цей період освітній ступінь «Магістра» отримали 2888 осіб. Ліцензія на право надання освітніх послуг за освітнім ступенем «Магістр» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» діє відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 19.12.2016 р. №1565. Ліцензійний обсяг підготовки студентів заочної форми за спеціальністю – 200 осіб.

У 2018 р. отримано новий сертифікат про акредитацію даної спеціальності за освітньо-професійною програмою «Державна служба» зі строком дії до 01.07.2023 р.

Навчання здійснюється за державним замовленням Національного агентства України з питань державної служби та за рахунок коштів фізичних і юридичних осіб відповідно до укладеного договору та правил прийому до Західноукраїнського національного університету.

За державним замовленням на навчання за заочно формою можуть вступати особи, що мають вищу освіту (бакалавр, спеціаліст, магістр), працюють в органах державної влади, посади яких належать до підкатегорії Б3 категорії Б та категорії В чи на посадах місцевого самоврядування, посади яких віднесені до 5-7 категорії, мають стаж державної служби або служби в органах місцевого самоврядування не менш як один рік на момент подачі документів без вікових обмежень. (Постанова КМУ №789 від 29.07.2009 р. із наступними змінами).

 

Прийом документів здійснюватиметься із 2 квітня по 23 липня 2021 року.

Вступні випробування - з 19 липня по 30 липня 2021 року.

Зарахування слухачів на навчання проводиться:

- за державним замовленням – не пізніше 25 серпня 2021 року;

- за кошти фізичних і юридичних осіб – не пізніше 30 вересня
2021 року.

Навчання розпочинається з 1 вересня 2021 року.

 

Конкурсний відбір осіб на навчання здійснюється за результатами:

- вступного іспиту основ держави і права;

- вступного іспиту з основ економіки;

- вступного іспиту з іноземної мови;

- співбесіди з питань, що стосуються державного управління.

Для випускників на основі освітнього ступеня «Бакалавр» необхідні результати єдиного вступного іспиту з іноземної мови. Особи, які успішно склали вступні випробування, але не пройшли за конкурсом, зараховуються на контрактне навчання за окремим договором в межах ліцензованого обсягу.

 

Для вступу у магістратуру необхідно подати:

- заяву;

- чотири фотокартки розміром 3х4см;

- копію документа державного зразка про раніше здобутий освітній ступінь (освітньо-кваліфікаційний рівень), на основі якого здійснюється вступ та додаток до нього засвідчені в установленому порядку або приймальною комісією Університету;

- копію трудової книжки завірена у встановленому порядку;

- копію документа, що посвідчує особу, громадянство;

- копію реєстраційного номера облікової картки платника податків (за відсутності подається копія сторінки паспорта з відміткою про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта);

- довідку з місця роботи про стаж державної служби чи служби в органах місцевого самоврядування, групу оплати праці, категорію та ранг;

- копію закордонного паспорта (за наявності);

- копію екзаменаційного листка єдиного вступного іспиту (для вступників, які вступають на основі ОС «бакалавр»);

- 4 конверти та папку.

Подати документи можна за адресою: 46009, м. Тернопіль, вул. Львівська 11, корпус 1, приймальна комісія.

 

Якщо виникнуть питання щодо прийому звертатися за адресою:

46009, м. Тернопіль, Майдан перемоги, 3

корпус 3, каб. 3304

робочі дні з 9.00 до 17.15

Або за номером телефону (факс) 8 (0352) 47-50-72, е-mail: nnipu@wunu.edu.ua

https://www.wunu.edu.ua/ (Підготовка магістрів державної служби)



Буклет
Завантажити Переглянути онлайн