» » Зустріч із гравчинями волейбольного клубу «Галичанка-ЗУНУ»

Зустріч із гравчинями волейбольного клубу «Галичанка-ЗУНУ»

Дата: 7-09-2023, 17:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Президент студентського спортивного клубу Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий та його заступник Роман Циквас зустрілися із гравчинями волейбольного клубу «Галичанка-ЗУНУ».

«Спорт завжди був не лише фізичною активністю, а й заняттям, завдяки якому формується дух, а люди об'єднуються навколо спільної мети та цінностей. Вдячний вам за те, що утверджуєте позитивний імідж нашого університету на спортивній арені та представляєте ЗУНУ на змаганнях! Дякую тренерам за чітке наставництво та якісну підготовку дівчат! Я бачу у вас великий потенціал та переконаний, що ваші спортивні перемоги примножуватимуться!» - зазначив Андрій Крисоватий.

Під час зустрічі поговорили про плани команди на наступний сезон, а саме – підготовку до участі в Чемпіонаті України з волейболу, поділилися своїми ідеями та пропозиціями щодо тренувального процесу. Юначки висловили вдячність за віру та підтримку.

Також усією спортивною родиною волейбольної команди привітали головну тренерку команди Людмилу Чорненьку із народженням донечки й побажали легкого батьківства, а також успіхів у професійній діяльності!