» » Навчання в університеті прикладних наук Інхолланд, Нідерланди

Навчання в університеті прикладних наук Інхолланд, Нідерланди

Дата: 22-02-2024, 11:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти кафедри міжнародних економічних відносин ННІМВ ім. Б.Д.Гаврилишина ЗУНУ мають унікальну можливість навчатися в університеті прикладних наук Інхолланд.

Своїми враженнями ділиться студентка 2 курсу Катерина Адаліна: «Зараз я перебуваю на семестровому навчанні у Нідерландах.  Ще рік тому я навіть уявити не могла, що зможу здобути такий досвід. Для мене це чудова можливість познайомитися з новою культурою, людьми, покращити свої знання англійської мови та зробити перші кроки у самостійне життя. 

Все навчання тут проводиться англійською, але завдяки розмаїттю співрозмовників із різних країн, я вивчаю деякі фрази із їхніх рідних мов. Наш освітній процес орієнтований на практичність,  ми постійно залучені до різних проєктів та заходів. Такі івенти є дуже захопливими та цікавими, а також вони допомагають розширювати свої знання у різних сферах.

Я дуже вдячна колективу кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина Західноукраїнського національного університету за цю можливість. Кожного дня я вчуся використовувати теоретичні знання на практиці, і це допомагає мені краще адаптуватися до викликів сучасного світу та надає цінні знання для мого подальшого кар'єрного шляху!»