» » І Молодіжний економічний форум «Глобальна економічна невизначеність: діалог молоді»

І Молодіжний економічний форум «Глобальна економічна невизначеність: діалог молоді»

Дата: 26-02-2024, 10:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Тринадцятого березня 2024 р. у Західноукраїнському національному університеті відбудеться І Молодіжний економічний форум «Глобальна економічна невизначеність: діалог молоді».

Мета – створити дискусійний майданчик для обміну ідеями, досвідом і знаннями, обговорення актуальних економічних проблем та пошуку спільних рішень щодо подолання глобальних викликів, сприяти розвитку молодіжного підприємництва та креативних ініціатив серед активної молоді, об’єднати відповідальних лідерів нової генерації.

Співорганізаторами І Молодіжного економічного форуму «Глобальна економічна невизначеність: діалог молоді» є:  навчально-науковий інститут міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету, «Медіацентр» ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» (м. Київ);  Почесне консульство Литовської Республіки у Тернополі, Почесне консульство Республіки Сенегал в Україні, Почесне консульство Республіки Хорватія в Західному регіоні,  Почесне консульство Угорщини в м. Тернопіль.

Запрошуємо активну шкільну молодь і студентів українських зво до участі у конкурсі молодіжних проєктів, який відбудеться у межах форуму. Учасники матимуть унікальну можливість презентувати свої ідеї у професійному експертному середовищі, а також долучитися до дискусій і нетворкінгу. Тематика форуму охоплює проблемні питання економічної дипломатії та міжнародної економіки, міжнародного бізнесу та міжнародного менеджменту.

 

Для участі у форумі необхідно до 28 лютого 2024 року зареєструватись одноосібно або командою за посиланням: https://forms.gle/z9zFpeaYHvUXJ4VWA ;  підготувати (за встановленими вимогами) проєкт у форматі презентації або відеопрезентації та короткого резюме на одну із тем (нижче) та надіслати його на електронну адресу до 5 березня;  пройти конкурсний відбір на кращий проєкт (про результати відбору і місце проведення форуму учасники будуть повідомлені індивідуально до 8 березня 2024 року).

Нагородження переможців конкурсу проєктів відбудеться 13 березня 2024 року під час проведення І Молодіжного економічного форуму «Глобальна економічна невизначеність: діалог молоді».

 

Вимоги до проєкту – структурно проєкт повинен складатися з 3-х частин: постановка проблеми та обґрунтування її актуальності, аргументи (не менше 5-ти), коротке резюме з висновками.

Аргументи для розкриття теми мають бути переконливими та обґрунтованими.

Теми проєкту:

  1. Якою буде глобальна економіка-2040?
  2. Чому економічна дипломатія – «must have» для України?
  3. Як соціальні мережі змінюють міжнародний бізнес?
  4. Як штучний інтелект змінить міжнародний менеджмент?
  5. Як за допомогою геймифікації мотивувати працівників міжнародних компаній?
  6. Як міграційні процеси змінюють міжнародну економіку в 21 столітті?
  7. Що переможе у глобальному світі: економічна дипломатія чи інформаційні війни?

Шкала оцінювання у завантажених фото!

 

За додатковою інформацією звертайтеся:

e-mail: vika235876@gmail.com  – Вікторія Казьмерчук, співробітник центру сходознавства та африканістики;

тел.: +380971765985 – Людмила Герман, к.е.н., доцент кафедри міжнародної економіки ЗУНУ.