» » Міжнародна конференція молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку»

Міжнародна конференція молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку»

Дата: 26-02-2024, 11:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Запрошуємо взяти участь у Міжнародній конференції молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку», яка відбудеться 10-11 травня 2024 року у Західноукраїнському національному університеті (м. Тернопіль, Україна).

Організація конференції спрямована на обмін науковими розробками, розвиток міжнародної наукової співпраці у сфері штучного інтелекту для сталого розвитку.

 

Тематичні напрями конференції:

- розумні технології для економіки та управління;

- інновації в природокористуванні та інфраструктурі;

- технологічні інновації в праві та соціальному розвитку;

- застосування штучного інтелекту в освіті.

 

Організаторами Міжнародної конференції молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку» є Західноукраїнський  національний університет (Україна), Вроцлавський університет економіки та бізнесу (Польща), Університет в Бєльсько-Бялій (Польща), Деггендорфський технологічний інститут (Німеччина), Південночеський університет (Чеська Республіка).

 

Розпочато набір наукових статей для участі в конференції.

Матеріали завантажуються у зручному режимі за допомогою Microsoft CMT system. Найкращі доповіді будуть подані для індексації в наукометричній базі даних Scopus, що забезпечить широку видимість та визнання ваших досліджень.

 

Важливі дати: до 10.03.2024 – кінцевий термін подачі матеріалів; до 22.04.2024 – повідомлення про прийняття матеріалів; до 03.05.2024 – остаточний термін готовності матеріалів.

 

Для отримання додаткової інформації та подання статей на участь у конференції, будь ласка, зайдіть на офіційний сайт конференції: https://aisd.wunu.edu.ua/