» » Студентки-волейболістки ТНЕУ – срібні призерки ХІ літньої Універсіади України

Студентки-волейболістки ТНЕУ – срібні призерки ХІ літньої Універсіади України

Дата: 17-06-2013, 11:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У п’ятницю, 14 червня, поєдинками у Тернополі  завершилася  ХІ літня Універсіада України з волейболу серед жіночих команд.

Команда Тернопільского національного економічного університету «Галичанка-ТНЕУ» зупинилася лише за крок до медалей найвищого ґатунку, поступившись у запеклій боротьбі студенткам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (2:3). Тернополянки в актив області та рідного ВНЗ здобули 396 очок.

 

Третє місце Універсіади та бронзові нагороди отримали спортсменки Харківського національного педагогічного університету імені Г. Сковороди.

 

Сьоме місце завоювала збірна команда Вінницької області, шосте -  за студентками Львівського Державного університету фізичної культури, а на п'ятому місці -  дівчата з Чернігівського національного педагогічного університету. 


Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та кубками Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.


Вітаємо студенток ТНЕУ з успішним виступом та високими нагородами та бажаємо їм наснаги, спортивного запалу та нових перемог!