Вітаємо!

Дата: 30-07-2013, 14:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Президент України Віктор Янукович підписав Указ про відзначення державними нагородами призерів ХХVІІ Всесвітньої літньої Універсіади в Казані та їхніх тренерів. Серед нагороджених – 6 представників Тернопільського національного економічного університету. 

 

За досягнення високих спортивних результатів на ХХVІІ Всесвітній літній Універсіаді в Казані, виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України  орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено чемпіонку з легкої атлетики, студентку Тернопільського національного економічного університету Анну Тітімець.

 

Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня відзначено срібну призерку з дзюдо, студентку ТНЕУ Шушану Гевондян, бронзову призерку з фехтування, студентку ТНЕУ Олену Кривицьку, срібну призерку з боротьби самбо, студентку ТНЕУ Олену Куницьку.

 

Медаллю «За працю і звитягу» нагороджено бронзового призера з боротьби самбо, студента ТНЕУ Михайла Ілитчука та бронзову призерку з вільної боротьби, студентку ТНЕУ Марію Лівач.

 

Вітаємо видатних спортсменів ТНЕУ, щиро віримо у їхні подальші здобутки і бажаємо спортивного запалу, волі до перемоги та підкорення нових висот!