» » Успіх студентів ТНЕУ на Чемпіонаті України з легкої атлетики

Успіх студентів ТНЕУ на Чемпіонаті України з легкої атлетики

Дата: 31-07-2013, 14:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

П’ятсот сімдесят спортсменів з 27 регіонів України учасниками Чемпіонату України та Чемпіонату України серед молоді з легкої атлетики, який проходив з 23 по 27 липня у Донецьку. Виступ команди Тернопілля, серед яких спортивний п’єдестал підкорювали і студенти Тернопільського національного економічного університету, виявився надзвичайно вдалим.

 

Із особистим рекордом 13.53,43 хв у бігу на дистанції 5000 м перше місце серед молоді виборов студент ТНЕУ Іван Стребков. Цей результат дозволив спортсменові посісти четверту позицію у загальному заліку серед дорослих.

 

Студентка ТНЕУ Анна Тітімець у бігу на дистанції 400 м з бар’єрами виборола упевнену перемогу у загальному заліку серед дорослих.

 

На дистанції 400 м студентка ТНЕУ Ольга Ляхович посіла перше місце серед молоді та третє – у загальному заліку серед дорослих.

 

Студентка ТНЕУ Долшкова Юлія здобула перемогу на дистанції 100 м з бар’єрами серед молоді та друге місце серед дорослих.

 

Студент ТНЕУ Костів Богдан у бігу на дистанції 1500 м виборов друге місце.

 

У стрибку в довжину студентка ТНЕУ Твердохліб Маргарита посіла третє місце.

 

На дистанції 3000 м з перешкодами студент ТНЕУ Лисенко Сергій  став третім.

 

Пишаємося здобутками спортсменів нашого вищого навчального закладу, усією університетською родиною вболіваємо за них та бажаємо невичерпної наснаги, легких стартів, волі до перемоги та нових спортивних здобутків на славу Тернопільського національного економічного університету!