» » Відбувся вокальний кастинг творчо обдарованої студентської молоді

Відбувся вокальний кастинг творчо обдарованої студентської молоді

Дата: 31-10-2013, 16:52 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 

Тридцятого жовтня в концертному залі ТНЕУ відбувся вокальний кастинг творчо обдарованої студентської молоді, метою якого є пошук талановитих людей, які хочуть реалізувати себе у творчих колективах університету. 

 

Нагадаємо, що до участі у проекті були запрошені ті, хто  володіє талантом до співу, артистизмом та яскравими зовнішніми даними. 

 

Охочих продемонструвати свої вокальні здібності виявилося чимало. Найбільше конкурсантів представив Україно-нідерландський факультет економіки та менеджменту. Свої пісенні композиції презентували також студенти  ФФ, ФАЕМ,  ФМБМ та ФКІТ.  Кожен учасник кастингу виконував по два твори.

 

Виступи потенційних вокалістів оцінювали досвідчені учасниці гурту «Струни серця» - Тетяна Шарган, Наталія Цар, Тетяна Гриник та Ірина Новомлинська. Кожна з них пройшла незабутній шлях від першокурсниці до п’ятикурсниці нашого університету і не є новачком на професійній сцені.   

 

Півтори години на головній сцені ТНЕУ панувала атмосфера творчості, натхнення та хвилювання. Учасники кастингу намагалися справити враження на журі не лише вокальними даними, а й своєю харизмою, яскравою зовнішністю, експресивністю.

 

І все ж, на думку журі, найсильнішими та найяскравішими були вокалісти-першокурсники Владислав Вальків (ЮФ), Павло Тютюнник (ФКІТ) та Іванна Кособуцька (УНФЕМ). Саме їх сподіваємося побачити незабаром у новому молодіжному гурті ТНЕУ. Приємно вразили також виступи Олени Пирог та Оксани Кузів (УНФЕМ).

 

Отож, вокальні прослуховування завершились. Віримо, що творча біографія тих, кому пощастило стати кращими, тільки розпочинається. Вдалого старту вам, натхнення і яскравих злетів у стінах рідного університету!!!