» » Відзначено лауреатів конкурсу "Герої спортивного року Тернопільщини-2013"

Відзначено лауреатів конкурсу "Герої спортивного року Тернопільщини-2013"

Дата: 23-01-2014, 11:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Нещодавно у приміщенні Тернопільської обласної державної адміністрації відбулося нагородження лауреатів конкурсу "Герої спортивного року Тернопільщини". У святковому заході взяли участь представники спортивної громадськості області, провідні спортсмени та тренери, керівники фізкультурно-спортивних товариств та організацій, представники влади.

 

Серед лауреаток номінації "Найкраща спортсменка"  - студентка Тернопільського національного економічного університету, срібна призерка змагань за Кубок світу з фехтування, майстер спорту України міжнародного класу Олена Кривицька.

 

Одразу двоє студентів ТНЕУ отримали нагороди у номінації "Найкращий спортсмен року" - чемпіон Європи серед молоді з веслування на байдарках і каное, майстер спорту України Олег Тарновський та чемпіон України з легкої атлетики, майстер спорту України Іван Стребков. 

 

 

У номінації "Олімпійська надія Тернопільщини" серед кращих студентка економічного університету, чемпіонка ХХІ зимового юнацького Європейського олімпійського фестивалю з біатлону, майстер спорту України Анастасія Меркушина.

 

 

Кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент кафедри фізичної культури ТНЕУ, тренер з легкої атлетики Михайло Михайлович Борейко став лауреатом у номінації "Найкращий тренер року".

 

Пишаємося визнанням спортивних досягнень представників ТНЕУ, бажаємо їм міцного здоров'я, нових перемог, незламності духу та прагнення досягнути найвищих вершин на національному та міжнародному рівнях.