» » Студенти ТНЕУ упродовж семестру навчатимуться у Польщі

Студенти ТНЕУ упродовж семестру навчатимуться у Польщі

Дата: 27-02-2014, 09:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Тернопільський національний економічний університет тісно співпрацює з ВНЗ Республіки Польща. Однією із форм такої співпраці є обмін студентами для безкоштовного навчання протягом одного семестру.

 

У поточному семестрі семеро студентів ТНЕУ навчатимуться у різних вищих навчальних закладах Польщі.

 

Зокрема, у Познанському економічному університеті: Батрин Софія (Українсько-нідерландська факультет-програма, МУН-21),  Рикуник Тетяна (Українсько-нідерландська факультет-програма, МУН-31). У Вроцлавському економічному університеті перебуватимуть Роман Христина (факультет фінансів, Ф-24) та Кузьміна Юлія (факультет фінансів, ФУПФ-31). У Ґданському університеті - Волинець Юлія (факультет економіки та управління, ЕПП-32) та Фурсик Катерина (Українсько-нідерландська факультет-програма, гр. МАУН-31). Студент Івано-Франківського інституту менеджменту ТНЕУ (Фі-31) Ріпа Роман навчатиметься по обміну в Лодзькому університеті.

 

Усі студенти на підставі договорів про співпрацю між університетами матимуть змогу протягом семестру безкоштовно проживати в гуртожитках та навчатися згідно визначених заздалегідь програм.

 

Бажаємо нашим студентам успішного навчання та приємних вражень від перебування в Республіці Польща!

 

 


 Українсько-польська  програма  ТНЕУ