» » Високоповажні колеги, дорогі студенти, шановні краяни!

Високоповажні колеги, дорогі студенти, шановні краяни!

Дата: 24-04-2011, 17:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Прийміть щиросердечні привітання з нагоди Величного Дня Христового Воскресіння!
Христос Воскрес! У цих коротких словах – світло нашої віри, утвердження нашої надії, кріпость любові. Це вітання оновлюється щороку у нашому покаянні, ревних молитвах, ділах милосердя та духовному сподвижництві. Ми повторюємо його та в глибині серця визнаємо, що тривожна ніч страсних днів змінилася блискучим, променистим Великоднім світанком. Лунають величальні церковні дзвони і завмирають десь аж ген під небесами, і душа спалахує радістю та щастям, бо настало свято, що уособлює всеохоплюючу любов Божу.
Великдень нагадує нам про взаємне прощення. Забудьмо сьогодні все темне і зле, щоб завтра почати новий день зі світлими помислами і чистим сумлінням. У цей урочистий час затримаймося на мить, зупинімося у круговерті щоденного життя, нехай же возрадуються і звеселяться наші серця цією чистою, святою і невимовною утіхою, відрадою та щирими веселощами.
Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Сьогодні, коли природа повна ніжним трепетом, ми кріпимо прадідівську віру, просимо у Господа здоров'я, миру, поміркованості, мудрості для єднання думок та бажань.
Молитовно бажаю Вам та Вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі, родинний затишок та тепло. Нехай Великодній Благовіст наповнить Вас силою, окрилить Ваші душі та надихне на нові благородні вчинки!

Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!

З повагою
ректор Тернопільського
національного економічного університету С. І. Юрій