» » Краще ТНЕУ може бути тільки ТНЕУ!

Краще ТНЕУ може бути тільки ТНЕУ!

Дата: 5-09-2011, 12:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Весело та енергійно зустріли студенти Тернопільського національного економічного університету День знань. Вже традиційна дискотека від ректора університету Сергія Ілліча Юрія додала всім хорошого настрою та допомогла гідно попрощатися з літом!
Хоча свято почалося о 19:00 год., гриміла музика, ведучі закликали до танцю, проте молодь уперто чекала сутінків, аби вже тоді, позбувшись усіх комплексів, танцювати під « шалені» ритми. Близько дев’ ятої вечора привітати молодь прийшов проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарик Микола Іванович та проректор з питань гуманітарної освіти та виховання  Адамик Богдан Петрович. Передавши теплі слова вітань від ректора університету та побажавши веселого свята,   вони приєдналися  до танцюючих студентів, чим викликали шквал захоплення та підтримки у молоді.
Далі свої музичні привітання дарувала студентка Україно-нідерландського факультету економіки і менеджменту Лариса Цетнар, дебютувала у студентському колі першокурсниця, студентка факультету міжнародного бізнесу та менеджменту Уляна Гевко. Особливою гостею свята стала відома тернопільська співачка Надія Гураль із шоу-балетом « Т.А.Н.Г.о» . Студентському драйву не було меж, кожен танцював, як умів, не стримуючи позитивних емоцій.  Хлопці та дівчата вигукували назви своїх факультетів та співали у ритм пісень.  Пильний діджей  - Руслан Богачик - відзначив найактивніших танцюристів, яким було вручено пам’ ятні подарунки. Завершив дискотеку о 23:00 год. святковий  феєрверк. Втім, розігрітій молоді зовсім не хотілося розходитися, адже подібне дійство буває раз у рік.